Бонбонова от "Ергенът" хвърли бомба за любовния си живот

  • 14 март 2023 14:40

  • 10665
  • 3
Бонбонова от "Ергенът"  хвърли бомба за любовния си живот
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Благовеста Бонбонова от първия сезон на "Ергенът" хвърли бомба, свързана с любовния й живот.

Брюнетката напомни за себе си с разкритие, касаещо мъжа, за когото искала да се омъжи, а именно футболистът Пламен Димов от "Левски". Както знаем, двамата са били почти сгодени, когато той я зарязва заради друга, а Блага едва не се побърква.

Тя обаче, очевидно излекувана от мъката по Димов, заяви в подкаст, че бившият й е бил такъв женкар, че е оправял дори една от участничките в първия сезон на най-романтичното риалити у нас, а именно Габриела. Тя също присъстваше на интервюто за подкаста с Блага, където потвърди, че е имала интимни отношения с футболиста.

И двете не пропуснаха да се подиграят с играча и да заявят, че той изобщо не е нещо особено. "Горко на жените, които ще се вържат на такива мъже и ще им вярват. Аз се радвам, че съм се опарила още навремето и сега съм доста по-бдителна със силния пол", заяви Бонбонова.

Благовеста Бонбонова от "Ергенът" развя пищни форми на Бали

А Габриела допълни, че понеже мъжете ставали все повече дефицитна стока, било нормално да се поделят между няколко жени. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
10665 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Емѝ...

2023.03.15 | 04:21

3
❤Здравейте)Казвам се Емѝ , на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оцените голите ми снимки на адрес Козяк 16.

2023.03.15 | 00:19

2
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4500 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2023.03.14 | 20:16

1
Блага Бонбонова не е ли една циганка?

Добави коментар

Водещи новини