Младоженец избяга от жена си в деня след сватбата, причината - шокираща

  • 14 март 2023 15:27

  • 13864
  • 3
Младоженец избяга от жена си в деня след сватбата, причината - шокираща
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Ден след сватбата, младоженец в Индия избяга от младата си съпруга благодарение на задръстване. 

На 16 февруари 2023 г. в Бенгалуру младата двойка се прибирала с кола от църква, попадайки в задръстване. След 10 минути, прекарани в технически тунел в района на Махадевапур, новоизлюпеният съпруг отворил вратите на колата и избягал. Жена му се опитала да го настигне, но безуспешно. Семейството и родителите на булката търсили мъжа повече от две седмици, но не постигнали резултат. На 5 март сезирали полицията и го обявили за издирване.

Докато смъртта ви раздели: Мъж се ожени и минути след това загуби живота си

Според информация, получена от близки, младият съпруг бил много уплашен от заплахите на бившата му любовница да публикува видеоклипове и снимки от интимен характер онлайн, пише "Блиц".

В деня на сватбата си, 15 февруари, той разказал на жена си за изнудването, съобщава The Times of India. Момичето го уверило, че тя и родителите ѝ ще бъдат до него, независимо от изхода и че той няма нужда да се притеснява. Но въпреки уверенията на съпругата си, мъжът се паникьосал и избягал. Семейството и родителите на булката търсиха мъжа повече от две седмици, но не постигнаха резултати. Изоставената съпруга каза, че възлюбеният ѝ е помогнал на баща ѝ да управлява мрежа от агенции за набиране на персонал в Карнатака и Гоа. Именно там той започва афера със съпругата на един от шофьорите на компанията. Тази омъжена жена с две деца също е работила в офиса на агенцията.

"Разказаха ми за аферата им още преди сватбата. Съгласих се да се омъжа за него, защото той обеща да я напусне. Уплашен от заплахите й, Джордж избяга. Освен това имаше склонност към самоубийство. Надявам се, че всичко е наред с него и той ще се върне скоро“, каза съпругата.

25 -годишна се омъжи за 60 -годишен и получи изненадваща развръзка

Когато майката на мъжа разбрала за аферата му, той й обещал, че ще скъса отношенията с любовницата си, но продължил да се среща тайно с нея. Семейството му решило да организира сватба далеч от Гоа, надявайки се, че това ще помогне да се сложи край на опасната връзка. Въпреки това дори разстоянието не помогнало да се поправи ситуацията.

Теодора Павлова
13864 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бай Цеко

2023.03.15 | 04:12

3
С две думи: Циганска работа!

2023.03.15 | 00:18

2
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4500 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Щяли да му спукат задника от...

2023.03.14 | 20:01

1
младоженецът избягал, защото разбрал че преди първата брачна нощ трябвало да спи с в едно легло с нейните петима братя.

Добави коментар

Водещи новини