Обявиха голяма бомба за "Като две капки вода"

  • 15 февруари 2023 10:13

  • 27141
  • 2
Обявиха голяма бомба за "Като две капки вода"
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Благотворителното шоу "Като две капки вода за всяко дете" приключи зрелищно, а конкуренцията беше толкова сериозна, че до последно не се знаеше кой ще грабне символичния приз.

И докато на сцената излизаха един по един всички звездни и детски таланти, станаха ясни и някои изненадващи новости, които ще видим още тази неделя, когато в ефира на Нова телевизия започват същинското шоу за имитации "Като две капки вода".

Този път промените са сериозни не само в деня на излъчване на шоуто, а реакциите вече нагорещиха мрежата, пише show.blitz.bg.

На стола на журито на "Капките" този път ще видим Веселин Маринов, но все още не е ясно кой още ще му прави компания. Изненада има и сред треньорите в екипа - в лицето на Ненчо Балабанов, който ще учи участниците на актьорско майсторство.

 

Росица Валентинова
27141 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.02.19 | 00:23

2
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4199 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Иван Пачеджиевна

2023.02.15 | 13:35

1
С това къдравото бургазлийче вече става всичко пошло

Добави коментар

Водещи новини