Гери-Никол със скандална излагация

  • 15 февруари 2023 09:58

  • 25830
  • 2
Гери-Никол със скандална излагация
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Човек и добре да живее, рано или късно започва да прави всичко възможно, за да бъде забелязан. Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B бе една от топ музикалните сензации преди няколко години, но в последно време отзивите в нета за певицата... не са толкова позитивни, пише каналът Vbox7.

Изпълнителката на "Телефона" е подложена на критики от потребители, които не са доволни от новата музикална посока на доскоршната им любимка. Варненската дива се преориентира към поп-фолк стила, подобно на своята колежка Тита, която направи това първа.

Гери-Никол иска и с мъже, и с жени

В последно време Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B се завърна и на клубната сцена, но мнозина бяха изненадани от поведението на звездата. Някоя дори я сравниха с Андреа и нейните клубни изяви. В TikTok се появи ново видео от участие на Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B, на което се вижда как певицата се закача с един от гостите на заведението. Кадър пък се появи в меме страницата gossipgirllbg:

"Тъжна гледка", "Няма такова падение", Боже, дай ми син", "Под дъното", "Тотална трагедия", са само част от коментарите, които пък се леят под самото видео в TikTok. 

По-рано пък се появи друго видео от участие на певицата, на което танцува предизвикателно на сцената, но и това не бе прието топло от TikTok потребителите.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
25830 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.26 | 01:36

2
Гери-Никол е невероятна, божествена е!

2023.02.19 | 00:24

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4199 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини