Лео Бианки вдига сватба

  • 05 февруари 2023 17:05

  • 30880
  • 4
Лео Бианки вдига сватба
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Популярният готвач и певец Лео Бианки вдига сватба догодина.

Италианецът, който от години живее в България, е категоричен, че не иска да отлага много тържественото събитие, затова двамата с половинката му Лучия ще си кажат "да" през 2024 година. "Обмисляме го още, но може би ще е в началото на лятото. Нямаме специална дата, но искаме да не е много горещо или да не е много студено. Разбира се, искаме и мястото да е хубаво", сподели Лео.

В началото на годината Бианки изненада майката на децата си, като й предложи брак в родната им Италия. Направи го по време на комедийно шоу в родния му град Анкона. Най-известният комик на Ботуша Маурицио Батиста прекъсна представлението си, за да му съдейства. Бианки извика Лучия, с която са от 18 години заедно, на сцената и падна на колене пред нея, задавайки й въпроса: "Искаш ли да споделиш останалата част от живота си с мен?".

От изненада Лучия губи ума и дума, но успява да се окопити и да каже така чаканото "Да!". В този момент цялата зала избухва в аплодисменти и много от зрителите се разплакват от вълнение. Готвачът предложи брак на голяма сцена Готвачът предложи брак на голяма сцена "Много сме щастливи! Това е втората най-голяма стъпка в живота ми след раждането на децата. Ще го направим в Италия, с всички наши роднини. Синовете ни също много се вълнуват, само разпитват кога ще е. Те ще носят пръстените", допълва романтичната история Лео.

Лео Бианки се сгоди

Младоженците ще отпразнуват два пъти голямото събитие. Един път в родината си и втори път у нас, в България, за да могат да присъстват всички техни близки и приятели, написа https://hotnews.bg/.

Novini.bg
30880 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.02.05 | 22:20

4
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 3700 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Емѝ...

2023.02.05 | 19:20

3
Ще се разплача от щастие. Дано някой надарен млад пич, предложи и на мен на колене.

2023.02.05 | 19:18

2
эдхз

2023.02.05 | 17:56

1
Това л*йно се държи със служителите си като с боклук, защото преди години мутрите са го съсипвали и сега си го изкарва на българите.

Добави коментар

Водещи новини