Джизъса проплака: Златка Райкова му изхвърлила гоблените на Христос

  • 13 януари 2023 14:02

  • 7890
  • 2
Джизъса проплака: Златка Райкова му изхвърлила гоблените на Христос
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Златка РайковаЗлатка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че посреща един различен рожден ден тази година. Русата плеймейтка е бременна с втория си наследник, когото ще роди пред пролетта. Райкова определено ще запомни празника си, защото го посреща с нов годеник, бебе напът и едно пораснало момченце, което е от връзката ѝ с Благой Георгиев, пише каналът Vbox7.

Междувременно Благо реши, че в навечерието на празника на бившата си има какво да каже за нея. Джизъса се оплака от Златка, която му била изхвърлила много ценни гоблени с образа на Исус Христос. Той твърди пред "България Днес", че Златка му била изхвърлила ценните произведения на изкуството пред блока. 

Гадателка със странни предсказания за Златка Райкова

"Да идва да си събира боклуците", била казала Златка на съседите. Райкова разкарала всичките вещи на Джизъса, когато се разделили. Една част от принадлежностите си той сам прибрал, други му изпратила по куриер, а трети, в това число и двата гоблени, плеймейтката захвърлила пред входната врата на кооперацията.

Бившият футболист обаче е категоричен, че е правил десетки грешки, имал е куп неразумни постъпки, но се е учил от станалото и е продължил напред. "Бог е на първо място в живота ми и мисля, че всеки човек трябва да го поставя винаги пред себе си и да се уповава нему. Без вяра човек нищо няма. Имам невярващи приятели, които след време започват да вярват", каза още Джизъса.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
7890 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.01.14 | 01:22

2
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 2800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Нина

2023.01.13 | 21:33

1
ма майко, голяма драма моме Блажке.

Добави коментар

Водещи новини