Феновете в шок от новата визия на Годжи

  • 12 януари 2023 10:40

  • 9832
  • 3
Феновете в шок от новата визия на Годжи
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Музикантът Георги-Милчев- Годжи не прилича на себе си. 

Емблемата на Ку-Ку Бенд явно е прекалил със сармите по Коледа. От последните видеа на музикантът е видно, че е натрупал няколко излишни килограма, пише Телеграф.

Годжи пусна клипче, изпълнено със самоирония в TikTok. В него музикантът нагледно показва каква сила имат излишните мазнинки по обиколката на талията.

Жената на Годжи фалира

В шеговитото видео Годжи е облечен с поомаляла синя ризка, която едвам се крепи на копчетата.

Той преброява до три и сядайки на дивана, който е на заден план, направо пръсва и копчетата и ризката, като образува голяма дупка в плата. 

 

@georgimilchevgodji #годжи #godji #седемосмитв #георгимилчев #северозапад #смях #vraca #кукубенд #kukuband #враца ♬ Funny Laugh no no no - Sound Effect

Последвайте канала на

Росица Валентинова
9832 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.01.12 | 22:25

3
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 2700 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Копчев

2023.01.12 | 13:36

2
КОЙ пък се интересува от този мазен чалгар, дето 25 години близа задника на учиндолското нищожество! Нищожество, ама хитро и забогатяло с милиони като мутра и мафиот! Ай сиктир бе Годжи ли си, Лайноджи ли си, все там! Все същият чалгар ще си останеш!

2023.01.12 | 11:14

1
Гаден чичак.

Добави коментар

Водещи новини