Гадателка със странни предсказания за Златка Райкова

  • 20 декември 2022 11:03

  • 7654
  • 2
Гадателка със странни предсказания за Златка Райкова
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Златка РайковаЗлатка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че съобщи на пищно парти, че с Карен очакват момченце - първо за арменеца, и второ за плеймейтката. Русата Златка споделя доста около бременността си, за която съобщи с гола снимка от Малдивите.

Инфлуенсърката каза по-рано, че с Карен са от едва 10 месеца заедно, но още на втория са знаели, че искат свое бебче, а работата свършили бързо. Бъдещите съпрузи се стягат първо за раждането, а сватбата ще дойде след това, сподели още Райкова.

Бебето на Златка Райкова ще е мом...

Докато стотици последователи пожелават здраве и благополучие на двойката, то други им предричат странни неща. Потребителка, която явно е приела ролята на гадателка или астроложка, пише на Злати в коментар към фото, че бебето на Златка и Карен ще се появи в съдбоносна година, когато тя навърши 37 години, което ще стане на 12 януари. "Супер сте. Вашето бебе ще се появи в на Злати първата съдбоносна година, когато стане на 37 г Аз също съм Козирог и така знам. Тези години променят живота на човек и така през 7 г., докато сме живи. Следващата ще е на 44 г и т.н. Една съдбоносна година би била 50 % хубава или 50 % лоша зависи по съдбата. През тези съдбоносни години хората не могат да вземат отношение", пише жената. 

Интересното е, че Златка е прочела и харесала коментара на потребителката, а това означава, че няма нищо против предсказанието, което е получила.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
7654 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.12.21 | 01:09

2
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 1500 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Рени

2022.12.20 | 11:09

1
Дреме ми на шундата

Добави коментар

Водещи новини