Бащата на Бритни Спиърс проговори: Ако не бях аз, нямаше да е жива!

  • 19 декември 2022 17:21

  • 3100
  • 1
Бащата на Бритни Спиърс проговори: Ако не бях аз, нямаше да е жива!
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Джейми Спиърс, бащата на поп певицата Бритни Спиърс, даде първото подробно интервю от 10 години насам, в което разказа как е протекло попечителството над дъщеря му. Според него, ако не беше той, Бритни вероятно вече нямаше да е жива.

„Не всеки ще се съгласи с мен. Беше ужасно време. Но аз обичам дъщеря си с цялото си сърце и душа. Къде щеше да е Бритни сега, ако не беше попечителството? Не съм сигурен, че тя щеше да е жива “, каза Джейми в интервю за вестник „Мейл он сънди”, добавяйки, че не съжалява за решенията, които е взел, дори ако отношенията с дъщеря му са се влошили заради тях.

По думите му той е направил само необходимото, за да защити Бритни и нейните деца. Според Джейми, благодарение на него и настойничеството Бритни вижда синовете си Престън и Джейдън от бившия ѝ съпруг Кевин Федърлайн. Джейми твърди, че е направил всичко възможно срещите да са положителни и да не приличат на срещи в затвора, както ги описва самата Бритни: „Дори заведохме децата в Европа. Те прекарваха много време и с майка си, и с баща си. Малцина знаят за това. Нашата цел беше да се уверим, че Бритни е изградила благоприятни отношения със синовете си. Имахме много разнообразно свободно време”.

С решение на съда попечителството над децата получи Кевин Федърлайн. Джейми заяви, че всъщност момчетата са отгледани от баща си и дядо си. „Връзката ми с Кевин им даде усещане за спокойствие и защита. Кевин може да потвърди това - ние бяхме тези, които отгледаха децата... Моите момчета много ми липсват. Бяхме много близки. Но те са си изградили собствено мнение. Всичко си има причина. Не знам каква е тази причина, но последните три години ми беше много трудно без тях. Цялото семейство е в смут“, каза Джейми.

Освен това той заяви, че е помогнал на Бритни да подобри финансовото си състояние. „Тя беше разорена. Тя изобщо нямаше пари. Настойничеството се превърна в ресурс, чрез който тя успя да печели отново “, спомня си Джейми.

Бритни Спиърс към баща си: Проклинам те да гориш в ада
В същото време пресата пише, че към момента на началото на настойничеството състоянието на Бритни е около 50 милиона долара. Докато е под запрещение, певицата издава четири албума и прави три световни турнета.

„Животът ѝ беше в безпорядък. Всичко беше ужасно физически, емоционално, психически и финансово. Според мен настойничеството трябва да помогне на човек да се върне в обществото, към обикновения живот. Искам да кажа, че дадох своя принос “, каза Джейми в заключение и отбеляза, че медиите, приемайки обвиненията на дъщеря му на вяра, не знаят цялата истина.

Бритни Спиърс: Семейството и приятелите ми буквално ме убиха

Бритни Спиърс попадна под грижите на баща си през 2008 г., след като получи нервен срив на фона на злоупотребата с наркотици и алкохол и повишеното медийно внимание. В продължение на 13 години Джейми контролираше личния живот, кариерата и финансите на дъщеря си. Бритни многократно го обвиняваше в нарушаване на правата ѝ и сравняваше живота си под бащиното попечителство с лишаване от свобода, припомня каналът Vbox7.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3100 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.12.21 | 01:10

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 1500 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини