Не само Меган Фокс пие кръвта на годеника си Machine Gun Kelly

  • 19 декември 2022 14:31

  • 5394
  • 1
Не само Меган Фокс пие кръвта на годеника си Machine Gun Kelly
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Оказва се, че Меган ФоксМеган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена е на 16-ти Май 1986г. в градчето Оук Ридж, щата Тенеси (САЩ) и не е единствената, която пие кръвта на годеника си - Machine Gun Kelly, пише DailyMail. 

По-рано през годината звездната двойка разкри, че пият от кръвта на партньора си с ритуални цели. Няколко месеца по-късно двамата разкриха и по-детайлни подробности около странното си да го наречем - занимание. От кръвта на родения под името Колсън Бейкър - Machine Gun Kelly, обаче, се оказва пият и други, освен годеницата му. 

Меган Фокс и годеникът ѝ предизвикаха истински скандал с облеклото си за Хелоуин

В петък изпълнителят публикува видео в социалната мрежа "Инстаграм", на което се виждат няколко кръвосмучещи пиявици в областта на долната част на корема му. Надписът към публикацията гласи: "Моите най-добри приятели". 

Кадър: Инстаграм

Описвани като паразитни или хищни червеи, пиявиците са тясно свързани с олигохетите, които включват обикновения земен червей. Подобно на тях, те имат меки, мускулести сегментирани тела, които могат да се удължават и свиват. Пиявиците обикновено се различават по това, че имат смукала в двата края, които се използват за прикрепване към гостоприемника, за да се хранят с кръвта му.

Теодора Павлова
5394 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.12.21 | 01:12

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 1500 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини