Голяма холивудска звезда кумува на Деси Тенекеджиева

  • 08 декември 2022 15:19

  • 6241
  • 3
Голяма холивудска звезда кумува на Деси Тенекеджиева
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Деси Тенекеджиева ще се омъжва, а кум на сватбата ѝ  ще бъде Мики Рурк.

"Казах: "Да!" на Бен Чарлз Едуардс по време на постпродукцията в Лондон на филма ни "Колелата на рая". Щастлива съм." Това написа в нета актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева, която официално ще се жени в България за дългогодишното си гадже - писателя и режисьор Бен Чарлз Едуардс.

Симпатичният мъж е и най-упоритият ухажор на българката от години. Двамата се познават отдавна, но в публичното пространство Деси никога не го е представяла на приятелите си. Малцината, които го познават, знаят, че Тенекеджиева и Бен само работят заедно, но между тях от години прехвърчат и любовни искри, извън чисто професионалните.

В публичното пространство Деси Тенекеджиева никога не е афиширала любовна връзка. Приписвани са ѝ такива с Миро от "Каризма" и с Камен Воденичаров. И за двамата тя е отричала.

"Е, аз не се имам за светица. Дори напротив. Много съм влюбчива. Била съм влюбена във всеки един мъж, който е бил до мен в определен период от живота ми. Като се замисля, те не са били много. Сериозните ми връзки са шест. Иначе съм се влюбвала и в детската градина, и в училище. Това са най-истинските влюбвания, защото са най-безкористни", споделя за личния си живот Деси.
Деси Тенекеджиева осъди Слави Трифонов и БТВ

След като през 1998 г. си отива съпругът ѝ Стоян Камбарев, Тенекеджиева се зарича да не се жени повече. В негова чест всяка година актрисата учредява награди "Полет в изкуството", а фондацията, с която помага на млади и талантливи хора, носи името на покойния ѝ съпруг - Стоян Камбарев.

С днешна дата, обаче, актрисата вече е влюбена отново сериозно и двамата са решили да се обвържат. Едуард работи с нея повече от шест месеца в Холивуд по филма "Колелата на рая". Съвсем скоро ще видим лентата и на голям екран. В нея участва и легендарният Мики Рурк. "Влизането му към нашия актьорски състав е сбъдната мечта! Горд продуцент съм", написа преди месец Десито. Нейният бъдещ съпруг Едуард е един от най-добрите приятели на Рурк и със сигурност той ще стане кум на двойката.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
6241 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.12.09 | 08:46

3
Единствен ухажор...
Borislav Borisov

2022.12.09 | 03:36

2
Taia si e napravo kato travestit v mytrata

2022.12.08 | 16:32

1
Оу, оу, оуууу, малии, че сватба ши бъде, дай боже всекиму

Добави коментар

Водещи новини