TikTok-ърка се озова в известен секс клуб, а историята ѝ ще ви скандализира

  • 05 декември 2022 10:23

  • 6240
  • 1
TikTok-ърка се озова в известен секс клуб, а историята ѝ ще ви скандализира
© TikTok
Слушай новината Слушай новината

Берлин е различен за всеки турист, когото попитате. Той е различен и за живущите там, но това е друга тема. Да се върнем към туристите - някои отиват на културен туризъм, други, за да обикалят емблематичните техни клубове, а трети - защото са изкушени от историята.

Не знаем към кои спада точно Мишел Воск, но когато била в германската столица, подобно на мнозина, и тя решила, че трябва да посети някой популярен клуб. Така се оказва в един от най-известните секс клубове в цял свят. Във viral видео в TikTok тя разказва какво е видяла и какво е преживяла там. "Хората навсякъде носеха BDSM аксесоари - кожено бельо, кожени сутиени. А един мъж буквално не носеше нищо, беше с пола тип туту и му се виждаше всичко", спомня си тя.

TikTok звезда: Задържаха ме на летището, защото съм твърде красива

Самото влизане в клуба не било лесно. Минавало се през три пункта. Така, например, имало човек, който да преценява дали желаещият да влезе в заведението, би се вписал в него. "За щастие мен ме пуснаха - бях с черен корсет и мрежест чорапогащник. Бях най-облечената там!".

В клуба имало стая, в която можело да влизат само абсолютно голи посетители. Имало друга, в която се правили оргии. "Аз отидох просто да си танцувам, а до мен буквално имаше мъж, който правеше страшни неща с пръстите си в една жена до него", разказва Мишел. В крайна сметка Мишел и приятелите ѝ решили, че това е твърде силно преживяване за тях и си тръгнали. Тя обаче не съжалява, а дори препоръчва на всички, които имат нужда от по-интересни преживявания да посетят мястото, пише каналът Vbox7.

@traveling_withmichele

Pt 2 : Sex club in Berlin storytime is wildin #berlin #edmclub #travel #solotravel

♬ original sound - user1450939019347

Последвайте канала на

Теодора Павлова
6240 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.05 | 12:16

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини