Златка Райкова разкри кога ще е сватбата с Карен

  • 08 ноември 2022 10:04

  • 6068
  • 2
Златка Райкова разкри кога ще е сватбата с Карен
© Фейсбук

Златка РайковаЗлатка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че отдели от времето си, за да отговори на въпроси на своите последователи. А от там излязоха доста интересни признания.

Така Златка призна, че сватбата ѝ с Карен ще бъде догодина. Въпреки писанията на родните таблоиди, Златка ще има и църковен брак. Според твърденията, тя нямала право на такъв, защото вече се била врекла пред Бога, но моделката опроверга всичко. 

Златка призна, че сватбата не ѝ била фикс идея, но просто Карен я е променил и затова в момента я желае.  Моделката призна, че никога не е оставала сама, но редовно ѝ се е случвало да не попадне на правилния мъж. "Така че не е лошо да останеш и сам", заключва тя, но и допълва, че всяка раздяла оставя у нея траен белег.

Златка Райкова отново се сгоди

Златка успя да каже и някоя друга дума на жените, които искат и се справят с всичко сами. "Едно знам - мъжът трябва да се грижи за жената, докато свят светува! Всичко, което отговаря на обратното, не е нормално, здравословно и т.н. Така че, мъжките момичета, по-полека, че изчезват мъжете", заяви Златка. 

Последвайте канала на

Novini.bg
6068 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ИВАН

2022.12.20 | 11:43

2
ТОЯ КАК СИ ЛЯГА С НЕЯ СЛЕД КАТО Й ЗНАЕ КИЛОМЕТРАЖА?
PaulaFox

2022.11.08 | 20:07

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини