Захари Бахаров официално в "Мисията невъзможна"

  • 25 октомври 2022 13:03

  • 4673
  • 3
Захари Бахаров официално в "Мисията невъзможна"
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Захари Бахаров сам потвърди, че влиза в новите екшъни от "Мисията невъзможна", пускайки си тайнствено съобщение в социалните мрежи, на което пише: "Ние споделяме една и съща съдба".

Става въпрос освен за Захари Бахаров, също за полския актьор Марчин Дорочински и руския Иван Ивашкин, които ще играят в поредицата, чиято основна звезда и движеща сила е Том Круз. Още на 22 юли тази година „Телеграф“ написа новината с питане дали това наистина е вярно. Все още обаче няма официално потвърждение от „Парамаунт“, които правят филмите, че Бахаров наистина ще е в този проект. Родни кинаджии обаче от вчера един след друг поздравяват звездата на Народния театър, пише Телеграф.

 

Всичко тръгна от снимки през лятото, разпространени из социалните медии, първо в Инстаграм от полската звезда Марчин Дорочински и руската кинозвезда Иван Ивашкин. Двамата са заедно с Бахаров. Мястото е близо до Лондон. Ивашкин е написал: „Поляк, руснак и българин се срещат в британските поля – звучи като начало на забавна история (и тя всъщност е такава)“. После пояснява, че селфитата са правени по време на втората седмица от снимките на високобюджетен филм и след това е започнала третата. И отново казва, че няма право да споменава името на филма. Но пък държи да отбележи как работи с най-добрите кинаджии на света. Полякът обаче остава на тема мистика и пише от своя страна: "Приятелят си е приятел, а с двама е още по-добре. Поздрави от Великобритания!“

Захари Бахаров не прилича на себе си, наддал е поне 30 килограма

Тези снимки преминаха в друга социална мрежа – Туитър, където почитатели и на поляка, и на руснака решиха, че става въпрос за новите два филма от поредицата „Мисията невъзможна“, които точно по същото време съвсем официално се снимаха в Англия. Подзаглавието му е „Пълна разплата“. Първата част е предвидена за 2023 г., а втората - за 2024 г. Снимките и на двата филма са вървели накуп и вече са приключили. Правени са точно по времето, когато тримата актьори – Бахаров, Дорочински и Ивашкин, бяха в Лондон. Родните кинаджии предполагат, че българинът ще се появи в осмата част през 2024 г.

Самият Бахаров също подхрани мистерията през пролетта, като си пусна селфи от луксозен частен самолет, който му е пратен да го откара в Англия, явно за въпросните снимки. Тогава Бахаров възкликна с чувство за хумор в социалните мрежи: "Нискотарифно". Фактът, че му е пратен такъв самолет да го откара в Лондон, говори сам за себе си как става въпрос за наистина високобюджетна продукция, за която подобен разход е в реда на нещата и тя е доста над $100 млн.

Има и скептици, които смятат, че е съвсем вероятно хич да не става реч за "Мисията невъзможна", а всъщност тримата актьори са се снимали в друг високобюджетен проект, засега необявен. Повод за тези размишления е издайнически надпис на една от снимките, където се вижда името на продуцентската компания "Лонгкрос". То не се свързва точно с "Мисията невъзможна“, а с други кинохитове, сред които са филми за Джеймс Бонд, за някои от супергероите на Марвел, от поредицата "Бързи и яростни", хитове с участието на Брад Пит и Том Ханкс.

Междувременно Захари Бахаров пусна обявление, че още веднъж ще представи в Лондон моноспектакъла си "Чамкория“, този път на 26 ноември.

Росица Валентинова
4673 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.10.25 | 19:20

3
И сега разни убити беегее актьори като Филип Аврамов ще се жалват, че не им пращат помощи за театралните постановки, а Бахарчето си цъка с Том Круз.
PaulaFox

2022.10.25 | 14:55

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Психо

2022.10.25 | 13:36

1
Да не подпира бастуня на дядо крузя хаха

Добави коментар

Водещи новини