Джизъса изцяло пропуснал рождения ден на сина си от Златка

  • 18 октомври 2022 11:16

  • 2835
  • 3
Джизъса изцяло пропуснал рождения ден на сина си от Златка
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

Пълен фарс ли ще се окаже романтичният образ на любящия баща Благой Георгиев? Бившата му, Златка РайковаЗлатка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че, прави нещата да изглеждат именно по този начин.

Ако сте пропуснали, след едно телевизионно интервю на Джизъса, Златка избухна заради "лъжи", изречени от него. Тя заяви, че той не дава и лев за издръжката на сина си, а момченцето наричало новото ѝ гадже "тати" заради перманентната липса на биологичния от живота му.

Джизъса не е виждал едното си дете от 5 години

Е, това не било всичко. Златка РайковаЗлатка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че отговори на някои въпроси в Instagram, а сред тях беше и един, свързан с рождения ден на малкия Благой. Празникът беше наскоро, а от Джизъса нямаше и следа по снимките. Оказва се, че Георгиев не е потърсил сина си за празника му - нито на датата, нито до ден днешен. Твърдението е на Златка и го направи в профила си в Instagram. 

Златка бясна на Джизъса: Аз плащах издръжките на децата му

И тук може би идва логичният въпрос: какво е правила толкова дълго време Златка с бившия футболист? Отговорът се оказа прозаичен - силните жени, твърди Златка, имат нужда да се грижат за някого. "Сега се грижат за мен", допълни още тя. Златка бе запитана и дали не са се разделили с Карен, тъй като двамата не са качвали снимки заедно от доста дълго време. Причината за това обаче не била раздяла, а прост мързел. Въпреки това бившата плеймейтка се закани вече да е по-редовна със селфитата, пише каналът Vbox7.

Теодора Павлова
2835 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ХА

2022.10.18 | 11:40

1
Ами как да помни датите на всичките чавета...

2023.01.15 | 14:24

3
къв джисъс,той жива САТАНА
PaulaFox

2022.10.18 | 12:07

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини