Сръбската Николета Лозанова се слави с домашно порно и изнудване

  • 07 октомври 2022 13:57

  • 34915
  • 5
Сръбската Николета Лозанова се слави с домашно порно и изнудване
© Instagram
Слушай новината Слушай новината

Мая Маринкович е сръбската Николета Лозанова, но с едно важно уточнение - нашенката го раздава доста по-луксозно в Instagram.

Маринкович обаче е известна с това, че е доста палава, а през годините се е забърквала в какви ли не скандали. Преди повече от две години Мая се забърка в неприятна ситуация с баскетболната звезда Марко Янушевич.

Бивша порно звезда шокира: Изобщо не обичам да правя секс

Брюнетката разкри пред сръбски журналисти, че Марко я изнудва с порно клипчета, които заснел преди време. "Той ме засне без срам по време на секс. Направи записи, за които не знам. След това ме изнудваше с тях. Когато разбрах какво е направил, той изпрати записите на свои приятели. Съобщи публично, че нямаме връзка", сподели още тогава мацката. 

По-сериозните обвинения са, че Марко пребивал от бой сръбската НиЛо, която обаче се подсигурила също с голи негови снимки, с които го заплашвала. "Показах му, че не може да ме изнудва. Той пред мен изтри своите записи, но знам, че ги е пратил на свои приятели да ги пазят", разказа Мая.

Днес сръбската репотица спринтира по топ туристически дестинации, където зарибява всички от мъжки пол. Ей, да не си помислите нещо!? Става въпрос, че Майчето е магнит за обвързани и сингъл мъже, които харесват мацки като нея, пише каналът Vbox7.

Теодора Павлова
34915 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.08 | 00:09

5
❤️Казвам се Паула, на 23 години съм) Аз съм еротичен блогър, обичам палави истории 18+) Моля, погледнете ме, абонирайте се за моя канал на връзката ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.07 | 22:42

4
Отврат!!!
!!! nadejda-doicheva !!! - гугъл

2022.10.07 | 15:03

1
!!! Вестник „Уикенд“ излезе със шокираща корица, в която пише, цитираме дословно: „Копейкин крие, че е циганин“ (сменихме думата в заглавието с политкоректната ром). !!! ЧЕ ОНО МАЙЧЕ И С ХУБАВИЦАТА НАДКА ДОЙЧЕВА Е ТОЧНО ТАКА.

2022.10.07 | 15:16

3
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

2022.10.07 | 15:16

2
!!! nadejda-doicheva !!! - Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра. ЧЕ погледни ме чрез гугъл търсачо . Снимки, клипове, видеоклипове. ================ !!! надежда дойчева !!! - Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра. Че погледни ме чрез гугъл търсачо . Снимки, клипове, видеоклипове.

Добави коментар

Водещи новини