Том Брейди и Жизел Бюндхен се развеждат

  • 05 октомври 2022 17:27

  • 3655
  • 4
Том Брейди и Жизел Бюндхен се развеждат
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Една от най-популярните спортни личности Том Брейди и неговата съпруга Жизел Бюндхен са наели адвокати за развод, съобщават медии в САЩ, цитирани от БТА.

Куотърбекът на Тампа Бей Бъканиърс от Националната футболна лига (НФЛ) и манекенката живеят разделени от известно време. Двамата имат непреодолим спор по неизвестен официално проблем, но се твърди, че Бюндхен не е доволна от решението на Брейди да се завърне в НФЛ за 23-и сезон.

Жизел Бюндхен: Изненадана съм от критиките на бразилската министърка срещу мен

В интервю за списание Elle миналия месец Бюндхен изрази резерви към действията на нейния съпруг.

"Притеснена съм, разбира се. Това е изключително груб спорт, а ние имаме деца и аз държа той да бъде с нас. Говорили сме по този въпрос безброй пъти, но всеки решава сам за себе си. Той също има право да търси щастието си", казва тя.

45-годишният Брейди и 42-годишната Бюндхен имат две деца - Бенджамин на 12 и Вивиан на 9. Куотърбекът на Бъкс има и още един син от предишна връзка - Джак на 15 години.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3655 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.10.05 | 21:26

4
Ама как пък ще си го преместим. Екстра!
НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА - ГУГЪЛ

2022.10.05 | 17:51

3
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.
PaulaFox

2022.10.05 | 17:39

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
!!! nadejda-doicheva !!! - ГУГЪЛ

2022.10.05 | 17:51

2
Радецки потъна.

Добави коментар

Водещи новини