Шеф в Apple бе уволнен след скандално видео

  • 04 октомври 2022 14:19

  • 19873
  • 5
Шеф в Apple бе уволнен след скандално видео
© YouTube
Слушай новината Слушай новината

Дългогодишен изпълнителен директор на Apple бе уволнен след като направи груб коментар пред популярен интервюиращ в TikTok по-рано този месец, става ясно от доклад на Bloomberg.

Звездата в TikTok Даниел Мак публикува видео, на което се приближава до изпълнителния директор на Apple Тони Блевинс, който кара скъп Mercedes-Benz. Той пита Блевинс с какво изкарва прехраната си, но той не споменава работата си в Apple. Вместо това, отговаря, че играе голф и обича да милва жени. 

Видеото е 25 секунди и е публикувано в профила на Мак, като е гледано повече от 1,3 милиона пъти.

Руски съд глобява "ТикТок"

Apple не отговори веднага на исканията за коментар, но компанията е потвърдила пред Bloomberg, че Блевинс напуска Apple. Блевинс също се извини за вулгарните си забележки. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
19873 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2022.10.04 | 18:12

4
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

2022.10.04 | 18:12

5
!!! nadejda-doicheva !!! - Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра. ЧЕ погледни ме чрез гугъл търсачо . Снимки, клипове, видеоклипове. ================ !!! надежда дойчева !!! - Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра. Че погледни ме чрез гугъл търсачо . Снимки, клипове, видеоклипове.
Sarbeca Z

2022.10.04 | 17:42

3
Ояла се сеиня
PaulaFox

2022.10.04 | 17:11

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Трепну

2022.10.04 | 14:29

1
Трябваше да каже , че обича да милва мъже и щяха да му вдигнат заплатата! Педерастита не прощават грешки!

Добави коментар

Водещи новини