Сървайвърката Мила ражда на касата в супермаркет

  • 28 септември 2022 11:35

  • 8801
  • 2
Сървайвърката Мила ражда на касата в супермаркет
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Сървайвърката Мила Савова, половинка на риалити героя Сами Хоснни, влезе в деветия месец, пише HotArena.

Терминът на мацката е в началото на октомври. Риалити героите са накупили всичко необходимо и са в трепетно очакване на бебока. Мила изобщо не се плаши от това, че скоро ще стане майка. Блондинката се притеснява единствено къде ще изтекат водите й. Въпреки че ще ражда до дни, риалити героинята не се задържа на едно място.

Новият "Ерген" замина с майката на известна БГ звезда

"Подозирам, че водите ми ще изтекат на касата на някой супермаркет“, Споделя Савова. Мила и Сами решават да имат дете месеци, след като блондинката се прибра от Сървайвър.  На отдалечения остров край Филипините мацката решава, че е време да създаде потомство.

"Решихме, че ни омръзна да спим и да правим каквото си искаме през цялото време“, шегува се Сами, докато половинката му разкрива, че ще стават родители.

Въпреки че са заедно от няколко години, преминали са през какво ли не, а сега ще стават родители, Сами и Мила все още не планират да вдигат сватба. Според слуховете за това е виновен мачото. Треньорът на звездите не искал да се жени, защото за него това е просто формалност.

Росица Валентинова
8801 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Нина

2022.09.28 | 12:21

2
ем тя да затвори кръга, понеже го е правила на касата.

2022.09.28 | 11:51

1
хората си правят планове...

Добави коментар

Водещи новини