Любовен триъгълник в "Игри на волята"

  • 27 септември 2022 09:24

  • 9709
  • 3
Любовен триъгълник в "Игри на волята"
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Състезателката ни по спортна стрелба Мария Гроздева изтръпна от кандидатката си за снаха. Тя е доволна от представянето на сина си Валери в "Игри на волята", но не и от набезите на Мирела, която откровено му е хвърлила око. 

Зрителите на шоуто забелязват любовните искри между Валери и Мирела, а в последния епизод те открито заявиха пристрастията си един към друг. Но Мирела е на кръстопът - да поеме ли към нещо ново или да се върне при бившия, който също е сред участниците в "Игри на волята". 

Горещи снимки на Александра Фейгин от "Игри на волята" подпалиха мрежата

За никого не е тайна, че Мирела и Лефтеров са бивши гаджета. През Валери тя направи скандално интимно признание, че с бившия се е чувствала като в затвор. Той дотолкова я ревнувал, че не й позволявал да ходи никъде. И в крайна сметка той пожелал да се разделят. Два месеца преди да се впуснат в предизвикателството "Игри на волята" той я помолил да се съберат., пише show.blitz.bg.

Тримата участват в шоуто и по стечение на обстоятелствата са в едно племе. Мирела не крие симпатиите си към Валери, наричайки го "съвършен". Определено и той не е безразличен към нея, но за момента не предприема нищо, тъй като това би довело до раздор в племето. 

"Искам да помисля дали въобще трябва да се случи нещо, защото може да е проблем за друг човек. Прекалено е перфектен", разчувства се Мирела пред камерата на шоуто и открито заяви, че е хлътнала по Валери

Последвайте канала на

Росица Валентинова
9709 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
байхой

2022.10.24 | 10:51

3
от един просташки маниер НАДНИЧАНЕ ПРЕЗ КЛЮЧАЛКАТА се роди нов тележанр наречен РЕАЛИТИ
Васка

2022.10.05 | 17:50

2
И да коментира също ;)
ИВАН

2022.09.27 | 09:47

1
БЪЛГАРИНА Е НА НИСКО ИНТЕЛЕКТУАНО НОВИ И ОБИЧА ДА ГЛЕДА ТАКИВА СЕИРИ!

Добави коментар

Водещи новини