Парис Хилтън загуби кученцето си, нае екстрасенс да го търси

  • 20 септември 2022 14:44

  • 1904
  • 3
Парис Хилтън загуби кученцето си, нае екстрасенс да го търси
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Парис ХилтънПарис Хилтън Парис Хилтън е родена на 17 февруари 1981 г. в Ню Йорк в семейството на Кати и Ричард Хилтън. Има преживява болезнена загуба. Тя е изгубила любимото си кученце Diamond Baby. Лошата новина сподели самата Парис в Instagram.

„Толкова ми е трудно да споделя това, защото нямам думи. Diamond Baby @HiltonPets е в неизвестност от миналата сряда“, написа 41-годишната Хилтън заедно със слайдшоу от снимки и видеоклипове на нейното прочуто чихуахуа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Според Хилтън тя е била на фотосесия, докато също е била в процес на преместване на жилище, и тя спекулира, че „някой от хамалите трябва да е оставил врата отворена“.

„Семейството и приятелите ми ми помагаха да търся из целия ми квартал и отидохме от врата на врата, но все още не сме я намерили“, продължи Хилтън.

„Наехме детектив за домашни любимци, говорещ с кучета, екстрасенс за домашни любимци и сега търсим дронове за намиране на кучета. Правя всичко по силите си, за да я върна", пише още звездата.

„Всеки, който някога е обичал домашен любимец и е загубил домашен любимец, ще разбере болката, която изпитвам – Сърцето ми е разбито. Бях в сълзи, толкова тъжна и депресирана. Чувствам се сякаш липсва част от мен и нищо не е същото и без нея тук“, продължи тя, добавяйки, че Diamond Baby е „като дъщеря за мен“ и е нейният „най-добър приятел“.

Парис Хилтън се изгаври с Фики

Хилтън добави, че е била „уплашена да я обяви за изчезнала пред обществеността, защото хората могат да бъдат жестоки и аз се тревожа за нейната безопасност, но е отчаяна и колкото повече време минава, толкова по-далеч се чувства от шансовете за да си я върне. Хилтън завърши поста си с предложение за награда за всеки, който може да й помогне да си върне любимото кученце.

„Ако имате НЯКАКВИ съвети относно местонахождението на Diamond Baby или чувствате, че сте я виждали – моля, свържете се с имейл адреса: finddiamondbaby@gmail.com“, написа тя. „Ще има голяма награда за завръщането й и БЕЗ зададени въпроси. Моля, моля, моля, изпратете имейл, ако знаете НЕЩО, и моля, внимавайте за бебето ми", пише още Хилтън.

Хилтън за първи път приветства Diamond Baby в живота си през есента на 2016 г.

Теодора Павлова
1904 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.09.20 | 19:48

3
Във нас е под леглото ела да си го хванеш
.

2022.09.20 | 17:28

2
Е то е ясно, на Марийка мачката го изеде.
PaulaFox

2022.09.20 | 16:36

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини