Джизъса проговори за раздялата със Златка

  • 19 септември 2022 11:59

  • 24587
  • 5
Джизъса проговори за раздялата със Златка
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Раздялата на Благой Георгиев и Златка Райкова като цяло не изненада никого предвид предишните връзки на футболиста, завършили бързо, макар и след сватба и с дете (или повече). Но сватбата с 26-годишната Полина си беше изненада! Та тя беше едва няколко месеца след раздялата с плеймейтката.

В телевизионно интервю Благой Георгиев призна, че не съжалява за нито една връзка, а от тях пази само добрите спомени. Въпреки че описва Полина като любовта на живота си, двамата засега не бързат за дете. Искат първо да се опознаят, а какво ще се случи по-нататък, само времето ще покаже. 

Всъщност Джизъса и новата му жена се запознават във фитнеса и още на първата седмица от връзката им заживяват заедно. Когато медиите узнават за връзката им, двойката заминава за два месеца в Индонезия. Именно там Полина, а не Благой, предлага брак на половинката си. 

Джизъса с мизерен меден месец

Така сватбата била организирана за 2 месеца, въпреки че родителите на булката били против нея. Родителите на Полина се опасявали, че дъщеря им ще има съдбата на предишните половинки на бившия футболист – нещо, в което тя не вярва. И Полина, и Благой определиха раздялата със сина му, Благой, за най-тежкото му изпитание в последно време. Просто баща и син имали изключително силна връзка, а момченцето се разделяло с Джизъса всеки път със сълзи. 

Джизъса изпусна много важно събитие в живота на сина си от Златка

Георгиев пожела щастие на бившата си, а в името на връзката си с Полина отказа да коментира повече. Стана ясно обаче, че родителите на Джизъса са били против връзката му със Златка. Именно този брак станал причина за обтегнатите му отношения с тях, пише каналът Vbox7.

Теодора Павлова
24587 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
О Набожний

2022.09.20 | 10:03

5
На гола глава си маркирай кръст.
лора крумова

2022.09.19 | 13:04

1
че тоя джизъсо си е като жив мангал.
viktor nokalaev

2022.09.19 | 13:29

4
mislq ceh e nqkakuv marokanski ciganin po tochno :)
лора крумова

2022.09.19 | 13:05

3
Свиня майка, таз кат я шибат мирише на бекон :Д

2022.09.19 | 13:05

2
В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ... ........................................................................................................................ надежда дойчева - НЕ СЪМ МНОГО ГРОЗЕН МАНГАСАР, ЧЕ ПОГЛЕДНИ МЕ ЧРЕЗ ГУГЪЛ ТЪРСАЧО МИ.

Добави коментар

Водещи новини