Роналдо прибира по милион долара за публикация в "Инстаграм"

  • 30 август 2022 17:34

  • 3741
  • 6
Роналдо прибира по милион долара за публикация в "Инстаграм"
© Getty Images, архив

Инстраграм е една от най-популярните социални мрежи, използвани от търговците, за да се свързват с аудиторията си. Това е и най-популярната социална мрежа за повечето маркетингови платформи за инфлуенсъри, с много различни ниши, пише Influencer Marketing Hub, цитиран от "Телеграф".

Почти всички марки и търговци в даден момент са работили с инфлуенсър или имат планове да го направят. И повечето предпочитат да работят с по-малки инфлуенсъри, които са по-автентични и достъпни.

Ако обаче имате достатъчно голям бюджет и искате да достигнете до милиони хора само с една публикация, тогава знаменитостите са най-добрият ви залог. Никой не може да победи силата и влиянието на знаменитост.

Ето списък на най-добре печелещите знаменитости и влиятелни личности в Instagram, с които можете да си сътрудничите, за да достигнете до милиони хора.

Вижте кои са най-високоплатените футболисти

1. Кристиано Роналдо

Прогнозна средна цена на публикация от $880 259 до $1 милион Кристиано Роналдо е един от най-популярните футболисти в света и всъщност няма нужда от представяне. Въпреки това, за всички, които не разбират от спорт, той е португалски футболист, който играе като нападател.

Роналдо е мечтаната знаменитост за одобрение на всяка спортна марка. За разлика от други знаменитости, които често просто споменават марка и дори не си правят труда да я отбележат в постовете си, той върши добра работа.

Ето един такъв пример за публикацията му, в която рекламира шампоана на Clear.

2. Кайли Дженър

Прогнозна средна цена на публикация от $673 528 до $1 милион.

Кайли е собственик на марката за красота Kylie Cosmetics и е един от най-влиятелните хора в индустрията за красота. Тя принадлежи към популярния клан Дженър-Кардашиян от предаването „В крак с Кардашианците“.

Цялото семейство стана известно благодарение на това шоу, но всеки има свой собствен набор от постижения. Кайли е влиятелна знаменитост, която таксува $600 000 на публикация и се вижда най-вече да подкрепя луксозни модни и козметични марки.

3. Лео Меси

Прогнозна средна цена на публикация от $651 957 до $1 милион.

Лионел Меси е аржентински професионален футболист, който също като Роналдо няма нужда от представяне. Той е един от най-популярните футболисти на всички времена. Играе нападател. Меси е рекламно лице не само на спортни марки.

Ето пример за платеното му сътрудничество с хранителната марка Lay’s.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

4. Селена Гомез

Прогнозна средна цена на публикация от $636 320 до $1 милион

Селена Гомез е американска певица и актриса, която има много фенове по целия свят. Тя има огромна база от последователи в Instagram и е сред най-популярните потребители на социалната мрежа от години. Тя често е виждана да подкрепя марки за мода, начин на живот и красота.

Ето един пример.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

5. Дуейн Джонсън

Прогнозна средна цена на публикация от $628 429 до $1 милион

Дуейн, популярен като „Скалата“, е холивудски актьор, който за първи път придоби популярност като кечист в WWE. Той е известен със стабилното си телосложение и се вижда най-вече в екшън филми. И това го прави перфектен влиятелен знаменитост за марки за здраве и фитнес.

Ето пример как той рекламира марка вода в Инстраграм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

6. Ким Кардашиян

Прогнозна средна цена на публикация от $619 846 до $1 милион.

Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити е друга знаменитост, която стана известна, след като беше включена в телевизионен сериал, базиран на нейното семейство. Тя има своята козметична марка KKW beauty, следвайки стъпките на полусестра си Кайли Дженър. Ким е много популярна в социалните мрежи и постоянно привлича вниманието на медиите и получава както добра, така и лоша реклама.

Ето платена публикация, в която се вижда как Ким рекламира уелнес марка.

7. Ариана Гранде

Прогнозна средна цена на публикация от $619 030 до $1 милион.

Ариана е американска певица, актриса и автор на песни, която има няколко хитови сингъла. Едно просто споменаване от нейна страна в Instagram може да ви помогне да достигнете до нейните 165 милиона последователи.

Ето една такава публикация, в която тя споменава марката за красота Ulta Beauty.

8. Бионсе 

Прогнозна средна цена на публикация от $510,900 до $851,500.

Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса, е много популярна певица и актриса, която по-рано беше част от известната група „Destiny’s Child“. Тя е една от най-популярните певици в света и е продала над 100 милиона записи по целия свят. Netflix пусна филм за живота й и тя го рекламира на страницата си в Instagram.

Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса, работи с Adidas, за да рекламира гамата им от облекла Ivy Park.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

9. Клои Кардашиян

Прогнозна средна цена на публикация от $484,589 до $807,648.

Клои е друга бизнесдама и светска личност от клана Дженър-Кардашиян. Тя е съосновател на марка за облекло, наречена Good American. Също така участва в марката за красота на Кайли и често създава няколко колекции и аромати.

Ето публикация в Instagram, в която тя рекламира своята алкална вода ZenWtr.

10. Кендъл Дженър 

Прогнозна средна цена на публикация от $473 001 до $788 335.

Кендъл Дженър е сестрата на Кайли Дженър и част от семейство Дженър-Кардашиян. Тя също участва в телевизионния сериал „В крак с Кардашиан“, който се базира на това семейство. Дженър е модел, който е работил с няколко реномирани компании като Victoria’s Secret и Estee Lauder. Нейната популярност и огромната база от последователи в социалните мрежи продължават да й осигуряват платени възможности за сътрудничество.

Ето един такъв пример за спонсорирана публикация, която тя създаде за модната марка Calvin Clein.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3741 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Митко Фибата от Благоевград

2022.08.30 | 19:13

6
Как му завиждам, толкова много ме е яд ,че отивам да искам оставка на перуката.
KRAVAR

2022.08.30 | 18:34

4
DANO V ADA GI SERE STOTINKA PO STOTINKA TEQ PARI !
паула фокс

2022.08.30 | 17:40

1
ЧЕ ЖИВО И ЗДРАВО ДА Е МОМЧЕТО ЧЕ ЗА КРИСТИАНО РОНАЛДО ЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА ТАЗИ КУАЗА СЕ Е БОРИЛ ЧЕ ОТ МИЗЕРИЯ НА ВРЪХ ЕВЕРЕСТ НО НЕ В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ

Добави коментар

Водещи новини