Разследват актьор от "Сам вкъщи" за изнасилване

  • 25 август 2022 21:12

  • 3690
  • 0
Разследват актьор от "Сам вкъщи" за изнасилване
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Актьорът Девин Ратрей, известен с ролята на брата на Маколи Кълкин в "Сам вкъщи", е разследван за предполагаемо изнасилване. Си Ен Ен съобщава, че Ратрай, който играе Бъз в класическия филм от 1990 г. и неговото продължение, е обвинен от Лиза Смит, че я е изнасилил през 2017 г.

Според Си Ен Ен Смит публично е обвинила Ратрай, след като през декември 2021 г. той е бил обвинен в домашно насилие заради инцидент в Оклахома, в който е участвала тогавашната му приятелка.

В Русе арестуваха 15-годишен, изнасилил две момичета в Германия

"Когато видях, че го обвиняват в нападение над друга жена, осъзнах, че трябва да направя всичко възможно, за да му попреча да нарани още жени", заяви Смит.

Лиза твърди, че тя и Ратрей са платонични приятели от 15 години, и си спомня, че една нощ през септември 2017 г. се почувствала замаяна, след като изпила напитка, която Ратрей ѝ дал. Тя смята, че е била упоена и след това изнасилена. "Спомням си, че бях будна и не можех да се движа. Не можех да си отворя очите, но чувах какво се случва и усещах какво се случва." "Знаех, че другите двама ги няма, но аз все още седях на дивана", разказва Смит.

По онова време тя първоначално не искала да съобщи за инцидента, но в крайна сметка се свързала с нюйоркската полиция седмици по-късно. След като го приела, сега Смит казва, че детективите погрешно са смятали, че тя не иска да повдига обвинения, предава dir.bg.

Певецът Крис Браун е обвинен в изнасилване

Въпреки докладите на детективите, че тя не иска да повдига обвинения, Смит все пак отлетяла до Ню Йорк, за да бъде разпитана от районната прокуратура в Манхатън. Ратрей отрича твърденията на Смит. Той заяви, че си спомня въпросната нощ, но твърди, че не е имало изнасилване. "Не сме правили секс", казва той.

Теодора Павлова
3690 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини