Пламна скандал с наградата от "Капките", Краси Радков в немилост

  • 04 август 2022 20:32

  • 47276
  • 3
Пламна скандал с наградата от "Капките", Краси Радков в немилост
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Интрига пламна покрай обещаната награда от шоуто „Като две капки вода“.

"Няма кола още. Автомобилът спечелен от Краси Радков, не е при нас. Не знаем дали се е свързал с изпълнителния директор. Но до нас лекарите не е стигнал никакъв отзвук“, заявиха пред „България Днес“ от столичната болница по детски болести „Проф. Иван Митев“.

В средата на месец май се проведе финалът на шоуто „Като две капки вода“. Десетото юбилейно издание беше спечелено от актьора Краси Радков. В емоционална реч Радков обяви, че ще дари наградата си - автомобил на детската болница в София.

"Краси Радков не се е отказал да дари наградата си. Все още има намерение да помогне на болницата, но това е един дълъг процес. Първо той трябва да придобие автомобила, след това да го продаде и сумата да бъде дарена, защото на лечебното заведение не му трябва кола, а пари. За Краси Радков е много по-лесно да дари просто автомобила, но те не са заявили това, а знаете, че ние следваме желанието на тези които даряваме“,  категорични са пиарите на комика.

Краси Радков застава до Геро в "Маскираният певец"

Те изразиха надежда че нещата ще се случат в близките няколко седмици, тъй като твърде много са се проточили. Специализираната болница има спешна нужда от апаратура на обща стойност 75000 лв., така че каквото и да дари актьорът, все ще е от полза.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
47276 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гхжо

2022.08.05 | 12:09

2
Парите се крадат по лесно, за какво им е автомобила на лекарчетата ?

Добави коментар

Водещи новини