Ексклузивни разкрития от зад кадър на "Ергенът"

  • 19 май 2022 11:58

  • 19107
  • 7
Ексклузивни разкрития от зад кадър на "Ергенът"
© БТВ

Водещият на "Ергенът" Наум Шопов записа специално видео за тв предаването и отговори на горещите въпроси на зрителите. 

"Няма как да разберете колко сложно е организиран снимачният процес. Действието се развива в друга държава, екипът е от почти 80 човека, всичко се снима с 9 камери. Понякога действието се развива не на едно, а на две места, когато Виктор е на среща с едно момиче, а останалите са във вилата или имат групова игра. На двете места трябва да се снима и то постоянно", казва актьорът и водещ на предаването.

Ето какво ще се случва утре в „Ергенът“

"Когато си на място, на което през цялото време има камери, в един момент забравяш за присъствието им. Отпада първата поведенческа цедка, голяма част от дамите показаха себе си и заради това стана толкова интересно", отговори Шопов на въпрос дали смята, че момичетата са се държали различно, когато няма камери.

"Идеята е да бъде на екзотично място, да се пресъздаде романтична обстановка. Турция беше едно от най-удобните места, където може да се случи, поне за първия сезон", отговори той за изборът на мястото за снимане. 

Наум призна, че 90% от думите му са сценарии, именно екипът на шоуто е намирал информацията за историите за розите. 

"Преди всяка церемония аз и Виктор оставахме сами и дискутираме как се чувства, какво се е случило и какво смята да направи. В голяма част от случаите моите предположения кое момиче ще си тръгне, бяха правилни. Но имаше няколко случаи, в които неговият избор ме изненада."

Двамата с Виктор всеки ден обсъждали какво се случва на място, но не си позволявал да даде съвети кое момиче да изгони. Той призна, че Виктор спи на друго място.

Тя ли е победителката? Щракнаха "Ергенът" на среща с участничка дни преди финала

"На моменти се вижда, че Виктор има слушалка в ухото, но това е само по време на церемонията на розата. Защо Виктор има слушалка? Много е важно камерите да успеят да бъдат насочени към момичетата и да запишат всичко", разкри Шопов. 

Радина Лазарова
19107 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Жената.

2022.05.19 | 14:48

4
Как могат някой хора да гледат това тъпо и безмислено, нещо,събрали са най пропадталите и останали без работа ,,работнички,, отДунав мост за да им правят безплатна реклама а и деца гледат понякога това ,шаврантии от класа,,дето не стават и за- чикия от грозна по грозна,ужас, отврат няма да спя с жена ми 1 месец заради тях отвратих се ,повръща ми се то бива бива ама ку.венски номера пред цяла България,това е шоу на проститутки
Соня Кръстева

2022.05.19 | 21:37

7
Многотъпо предаване. Кокошарник хаха
Сашко

2022.05.19 | 15:05

5
Прав си Женка и аз казах на моята да спи в другата стая щото тия грозни пачаври с номера от публичен дом ми дадоха в повече,ако толкоз са загорели и хванали паяжина да отиват вГемания, хем пари ще вадят, хем ще ги продухват , отврат братко пропадтали в тинята глигани нама излизане от там. ,
Miss

2022.05.19 | 17:50

6
Еха то ако всички жени можеха да ги продухат в Германия нямаше да остане нито една в България
Диди

2022.05.19 | 12:56

3
Ако може да си купите и будали да ви гледат

2022.05.19 | 12:53

1
Кво са тия селянки

2022.05.19 | 12:53

2
Представителна извадка от бг

Добави коментар

Водещи новини