Емануела възмутена от Елвиса: Предлагаше разни неща на малки момичета

  • 17 май 2022 11:08

  • 21498
  • 7
Емануела възмутена от Елвиса: Предлагаше разни неща на малки момичета
© Фейсбук

Мартин водеше жени у нас, докато аз съм на участие! За какво ми е такъв мъж?!" Това сподели специално за "България днес" фолкпевицата Емануела. Тя подчерта, че говори за последен път за бившия си и не иска повече да бъде свързвана с него по какъвто и да е повод. Изпълнителката на "В чуждите легла" разкри, че остава крайно разочарована от взаимоотношенията си с Мартин Николов, по-известен като Елвиса. Тя разкрива, че бившият й партньор започва да й изневерява още на втората година.

"За мен най-важните мъже в живота са моите синове, баща ми и двамата бащи на децата ми. Това са единствените важни мъжки фигури в живота ми, защото това са хора, с които съм свързана завинаги и съм искала да бъде така. Всички останали са бившите на Емануела, които не са оставили никаква трайна следа", разкри певицата.

"За последен път ще говоря за Мартин. Когато влизаш от връзка във връзка, винаги говориш за новия си мъж и старият някак изчезва. Но понеже аз нямам мъж в живота си, и сега непрекъснато ме свързват с Мартин. Сега, за да се отърва от това нещо, трябва да си намеря нов мъж, а аз не искам. Не мисля, че съм на такъв етап от живота си. Не ми се занимава с такива неща. Настроена съм работно. Ако дойде някоя любов - добре дошла", сподели звездата на "Пайнер".

"Нашата връзка може би щеше да приключи на втората година, ако не беше пандемията. Оттогава нещата изобщо не са ок. Получавах много възмутителни съобщения от малки момичета, 20-годишни, на които той пише и предлага разни неща. Всяка уважаваща себе си жена няма как да гледа повече сериозно на такъв човек. Просто дойде пандемията и останахме заедно, ей така, защото ни беше скучно", сподели за краха в отношенията й с Мартин Емануела. "Искам да помоля не само вас, но и всички журналисти да спрат да свързват името ми с този човек. Неговото единствено постижение е, че е бившият на Емануела", категорична е чаровната изпълнителка, която апелира да бъде разграничена от Елвиса, с когото вече няма нищо общо.

Емануела попиля бившите си мъже

Остава огорчена, защото разбира, че Мартин разказва наляво-надясно неща от личния й живот. Двамата се познават от над 20 г., имат общи приятели и разгласяването на лични моменти от живота й я дразни допълнително. Признава, че в началото Мартин успява да я заблуди, че се е променил, но с времето нещата тръгват постарому. По думите на Емануела Елвиса има афинитет към женската красота и очевидно му е приятно да бъде с различни красавици.

Теодора Павлова
21498 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Borislav Borisov

2022.05.17 | 19:06

7
Be kvo reve taia kato se pori za pari be
Stamatis

2022.05.17 | 15:46

6
Един е Елвиса и се казва Цецо Елвиса! Този е имитатор на Цецо ха-ха!
водил ги е

2022.05.17 | 14:05

5
водил ги е да почистят къщата. тая пък какво си мисли
да

2022.05.17 | 14:05

4
да взема и аз да и направя едно дете.

2022.05.17 | 11:34

1
Искам да си легна с Емануела и нежно да я чукам.
политолога

2022.05.17 | 12:38

3
е б а л съм я, дърво е, за нищо не става
Sarbeca Z

2022.05.17 | 11:43

2
Лизал 16 годишни ученички блазе му

Добави коментар

Водещи новини