Миска загърби Слави

  • 20 април 2022 20:43

  • 18050
  • 0
Миска загърби Слави
© Булфото (архив)

"Отказвам се от идеята да бъда в партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в! „Има такъв народ“ се срина почти до края на границата за влизане в парламента. Това отваря вратите към новата партия на Стефан Янев, която ще се появи скоро и мисля да отида в нея. Това сподели, цитирана от хотарена, носителката на титлите „Мис еротик“ и Мис Лом Кати Ермакова.

Тя е разочарована от тотално сриване на рейтинга на политическата формация на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, която е част от управляващата четворна коалиция.

Софи иска Слави за президент

"Разочарована съм и от Кирил Петков, старите хора също се подведоха по младите управленци. Коалицията няма да издържи пълен мандат и ще падне, отиваме на предсрочни избори", категорична е еротичната моделка.

Нейната следваща цел е да спечели конкурса „Мис Силикон“, като за целта ще сложи по 350 кубика импланти във всяка гърда.

Ермакова вече е започнала своята политическа авантюра. Тя бе кандидат-депутат от листата на „Републиканци за България“. След като партията на бившия вицепремиер и вътрешен министър Цветан Цветанов не успя да прескочи 4-процентовата бариера за влизане в Народното събрание, пред Кати се открива нова възможност да  атакува парламента.

"Скоро ще бъде учредена партията на бившия служебен премиер Стефан Янев и сериозно обмисля възможността да се присъединят към нея“, каза още миската.

Последвайте канала на

Novini.bg
18050 0

Свързани новини

Водещи новини