Папи Ханс ухажва дъщерята на Азис

  • 01 януари 2022 17:40

  • 36708
  • 0
© Булфото (архив)

Поетът Константин Трендафилов, който се прочу с музикалното си алтер его Папи Ханс, бе хванат в крачка да ухажва дъщерята на кралят на попфолка Азис.

Не става въпрос обаче за реални любовни отношения с неговата щерка, а за романтичната драма, развиваща се в клипа към най-новата му шеста подред песен под надслова Samara от неговия „албум-сериал“. В смелата колаборация на двамата изпълнители Папи Ханс разчупва характерния си ексцентричен поп през призмата на индийските ритми, а Азис допринася с разпознаваемите си вокали, за да се получи завладяваща мелодия и може би един от най-забавни и оригинални проекти на певеца до този момент, коментира хотарена.

Папи Ханс се пусна по гащи

Тъй като обаче парчетата на Трендафилов са част от по-големия му концептуален проект за албум-сериал, те са и своеобразни епизоди. За тях от особена важност е видеоклипът, който тук изобразява типична индийска мелодрама ала Боливуд. Любовните отношения между героя на Ханс и дъщерята на Азис – Самара, се завързват именно във видеото-епизод, само че не особено сполучливо, тъй като бащата не е най-големият фен на нейния ухажор.

 

Novini.bg
36708 0

Свързани новини

Водещи новини