Андреа подготвя изненада

  • 21 декември 2021 16:25

  • 6101
  • 0
Андреа подготвя изненада
© Булфото (архив)

АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, подготвя изненада, написа хотарена.

Двамата с ексцентричния изпълнител Иво Димчев планират след Нова година да запишат песен на руски, с която да щурмуват обширния музикален пазар в Русия.

На въпрос дали ще прави нови песни АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, отговори: Да, ще има нова песен с Иво Димчев, руска песен. Много се вълнувам. Той в момента е в Америка, когато се върне, ще задействаме проекта.

Певицата успя да се събере след драматичната си раздяла с Кубрат Пулев и започна да възобновява кариерата си. Освен че пусна няколко нови песни, АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, възобнови и участията си в чалготеките.

Андреа обясни какво остава след любовта

АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, е известна с това, че отстоява позициите си в музикалния бизнес. Оказва се, че тя е отказала на голямата балканска звезда Индира Радич. „Няма да имам дует с Индира Радич. Тя постъпи доста некоректно към мен. Опита се да направи песен, в която тя да заглуши моя глас, а нейният да изпъкне. Отказах да участвам в тази песен“, категорична бе АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа,.

Novini.bg
6101 0

Свързани новини

Водещи новини