Явор Бахаров аут от Армията заради пиенето и дрогата

  • 06 декември 2021 16:30

  • 15520
  • 0
Явор Бахаров аут от Армията заради пиенето и дрогата
© Булфото (архив)

Явор Бахаров изживява пореден удар, след като наскоро едва се отърва от заплахата да лежи в затвора заради шофиране в нетрезво състояние и употреба на наркотици.

Актьорът изхвърча и от Военния театър (наричан и Армията), където вече мястото му заема по-млад колега, написа Шоу.бг.

Доскоро Бахаров играеше на сцената на театър „Българска армия“, но това вече не е факт, а скандалната звезда обикаля активно провинциалните театри с надежда да не остане съвсем без пари.

Артистът вече не участва в от едно от най-скъпите представления във Военния театър – „Маркиз дьо Сад“ от Дъг Райд на режисьора Иван Урумов. Скандалният актьор бе един от магнитите за публиката в ролята на абат дьо Кулмие.

Другото име, което продаваше много билети за спектакъла, е това на Георги Кадурин в главната роля на маркиз дьо Сад. Заради изцепките на Бахаров с алкохол и наркотици, обаче, представлението спря да се играе, малко, след като бе качено на сцена.

Явор Бахаров арестуван пиян и дрогиран зад волана в Банско

В продължение на цяла година „Маркиз дьо Сад“ беше замразен като проект, тъй като нито театърът, нито режисьорът имали желание да рискуват с компрометираното име на Явор.

Театър „Българска армия“ бе един от малкото, които го задържаха, макар че и там спектаклите с негово участие започнаха малко по малко да отпадат от сцената.

Последвайте канала на

Novini.bg
15520 0

Свързани новини

Водещи новини