Новият на Гери-Никол я ползва за прикритие?!

  • 18 октомври 2021 17:55

  • 25231
  • 4
Новият на Гери-Никол я ползва за прикритие?!
© Instagram.com/gerynikol/

След почивката си във Венеция Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B даде повод да се зашушука, че има ново гадже след краха с ММА боецът Даниел Илиев. Говори се, че там е била с новия си, а след като се завърна на родна почва, изпълнителката наля масло в огъня. Последната й снимка в Инстаграм я показа с атрактивен мъж, а посланието им шашна всички.

"Никой не може да ни спре! Защото любовта ни е истинска и без никаква сделка", пише певицата под кадъра, на който позира с фризьорът Мартин Гешев.

Паметливи обаче припомнят, че същият доста нежен мъж циркулираше и в компанията на фолк певицата Мария, която пък очевидно след като завърза ново гадже, го е "уволнила" от приятелския си кръг. Какви ги върши сега Марто с Герито, не можем и да гадаем, но се доверяваме на спомените си, че младият мъж обича да се движи в женска компания само като приятел и ползва известните дами като прикритие и реклама, пише HotNews.

Още когато Мария се щракаше с Гешев се заговори, че не може да ги свързва повече от приятелство, защото младежът имал други сексуални влечения. Затова нищо чудно и "романът" с Герито да е просто поза и пиар, както бе в случая с Мария, която се снимаше как опипва Гешев, но когато срещна испински мъж с пари като Мирослав, мигам го забарави.
 

Novini.bg
25231 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Stamatis

2021.10.19 | 12:36

4
Ами как ще ви спрат, като въобще няма да започнете. Те тия фризьори повечето са пеперуди и се кефят на мъжко дупе!

2021.10.19 | 00:41

1
НЕ СЕ НАЯДЕ НА КОРОВЕ ТАЯ
ЕДНА БЪЛГАРКА

2021.10.19 | 11:26

3
Ами тя само за това мисли, друго няма в акъла си, затова....
и

2021.10.19 | 10:49

2
и аз ще я мина тая

Добави коментар

Водещи новини