Иво Димчев отказал да бъде вицепрезидент на Луна заради Азис

  • 11 октомври 2021 16:20

  • 35560
  • 3
Иво Димчев отказал да бъде вицепрезидент на Луна заради Азис
© facebook.com/ivo.dimchev.1

Неотдавна екстравагантния певец Иво Димчев е получил покана от певицата Луна, която се кандидатира за президент на България, да й бъде вицепрезидент.

Музикантът отказа, но в никакъв случай не зачерква възможността някой ден да влезе в политиката, предава БТВ.

„В първия момент мислех да затворя телефона, защото си казах, че това е някакъв бъзик“, разказа той за предложението, което е получил. „После разбрах, че е тя и е сериозна.“

Една от причините артистът да откаже на Луна е, че родителите му и негови познати са го посъветвали да не го прави. Сред тях са били Азис и Мария Силвестър.

Иво Димчев показа и част от изкуството, което притежава, включително някои еротични картини, които е окачил в дома си. В дома му има и скулптура на бившия министър на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, която си е купил за 10 000 лева.

„Бях изпил две чаши вино и си казах, че парите нямат значение. Мисля, че много ми отива“, сподели той за скулптурата, която представлява козел. „Има нещо сатанинско в нея.“

Всъщност Димчев има и лична причина да иска да купи скулптура точно от Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко. Той разказа как преди много години скулпторът го е защитил срещу атаките на партия „Атака“, които са нападнали негов спектакъл с обвинения, че е порнография.

"Тогава Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко им отговори, че публиката решава дали един спектакъл е порнография, а не министерството на културата“, разказа Иво Димчев.

Novini.bg
35560 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бай....

2021.10.11 | 21:44

3
Вицепедал !
А

2021.10.11 | 17:46

2
Какъв е тоя педерунгел
Мими

2021.10.11 | 16:58

1
Другия път си вземи СЕЗАЛ. Че нито СУРАТЯ нито музиката ти са за гледане и слушане

Добави коментар

Водещи новини