Ирен Онтева почете Христо Сираков

  • 23 септември 2021 15:08

  • 9483
  • 1
Ирен Онтева почете Христо Сираков
© instagram.com/iren_onteva/

Една година след смъртта на Христо Сираков повечето му приятелки и сподвижници забравиха за него, пише Hotnews.bg.

Плеймейтките, начело с Михаела Тодорова мълчат за тъжната годишнина, въпреки щедрото му спонсорство, а другият организатор на конкурса Мис Плеймейт Любен Дилов-син е зает с политика. Дилов честити вчерашния празник във Фейсбук, но не помена Сираков за разлика от Ирен Онтева, която е майка на единствения му син.

„Толкова е трудно да го забравиш … Нека благодарните спомени да оцеляват във време на скръб. Когато Обичаш паметта се превръща в Съкровище …Измина една година без Христо Сираков . Царство му Небесно“, написа бившата манекенка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iren Onteva (@iren_onteva)

 

Синът му, който е в Монако, също си спомни за баща си с мила снимка с шампанско и яхта.

 

Изненадващо жената на Дидо от Д2 Юлия Кулиш наскоро призна, че сънувала Сираков и той й поискал чаша вода. Събудила се от падналата от нощното шкафче чаша.

Последните думи на Христо Сираков във Фейсбук

 Сираков си отиде на 64 години от инсулт и усложнения от коронавирус и бе погребан на 25 септември в присъствието на всичките си жени, с изключение на Зара. Приживе бизнесменът беше популярен в светските среди като Ицо Стоте манекенки и въпреки че самият той не го приемаше, този прякор не беше никак случаен. Той беше свързван с най-красивите жени в България. За някои не само признаваше официално, но остави наследници, докато за други остана мистерията дали са били просто приятели.

Една от първите му големи любови е манекенката Мария Бешлиева, с която заживяват в Италия през 1990 г. По това време тя има дъщеря на 11 г., която Сираков отглежда и обича като свое собствено дете. През 1998 г. на Христо и Мария има се ражда дъщеря, която кръщават Ана-Мария.

Емблематична остава и любовната връзка на Сираков с дългокраката манекенка Ирен Онтева. Отношенията им са толкова сериозни, че се решават на сериозната стъпка да имат дете. През 2005 г. се ражда Кристиян. И с Онтева бизнесменът се разделя, но до края запазват отлични отношения.

Сираков се гордее, че винаги се е разбирал с бившите си половинки, въпреки че вече не са били заедно. След раздялата с Онтева бохемът започва нова сериозна връзка - със Зара, която изгрява в първия български сезон на "Биг брадър". Напористата мома успява да се утвърди в родния шоубизнес и бързо пленява Сираков. Легенди се носят за щедрите му подаръци към нея, а и видимо Зара повишава стандарта си на живот.
 

Novini.bg
9483 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.09.23 | 16:07

1
Онтева вече трябва да е свободна жена. Много ми се иска да си легна с нея

Добави коментар

Водещи новини