Андреа обясни какво остава след любовта

  • 03 септември 2021 18:23

  • 9764
  • 8
Андреа обясни какво остава след любовта
© instagram.com/andreabulgaria/

АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа,, която вече две години официално е разделена с Кубрат ПулевКубрат ПулевКубрат Венков Пулев (известен като Кобрата) е български боксьор, бивш национален, все още споделя разочарованието си от връзката си с него, но по по-завоалиран начин. Тя сподели думи на Момо Капор-сръбски писател от романа му „След любовта“, а за феновете ѝ е ясно, че става дума за провалената ѝ любов с Кобрата.

Фолкдивата сподели кадри от фотосесиите си по света и по-специално от Париж. Там АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, позира в червена рокля пред легендарния театър Мулен Руж. Към една от снимките е публикувала и невероятният текст на Капор, но е забравила да го цитира.

"След любовта остават телефонни номера, които избледняват. След любовта остават чаши с гравирани монограми, откраднати от по-добрите мотели. След любовта остава една маса в кафене „Манеж“ и учуденият поглед на стария келнер, когато ни вижда с други. След любовта на устните остава металният вкус на несполуката. Остават адреси на стаи „от четири до шест“.

След любовта остават изреченията: „изглеждаш чудесно, никак не си се променил/а…“ и „обади се някой път, нали пазиш телефонния ми номер?

След любовта остават тъмните улици, по които се връщахме след любовта. След любовта остават мелодиите по радиото, които постепенно излизат от мода. Остават тайните знаци, любовните шифри, остава твоята страна на леглото и страхът, че неочаквано ще влезе някой.

Трак!-поставената слушалка, когатo се обади нечий чужд глас. Хиляда и една лъжи..

След любовта остава изречението "Аз ще вляза първа в банята" и отговор: "Няма ли заедно?"- този път не!

След любовта остават съучастниците: пазителите на тайните, които вече не са никакви тайни. След любовта остава лекото вълнение, когато пътьом вдъхнем познатия парфюм на някоя непозната жена. След любовта улиците са празни, а градът- пуст.

След любовта остават неподписаните картички от Венеция и Амстердам. Препълнените пепелници и празното сърце.Навикът да се палят две цигари едновременно. Случайно направени снимки, загубени фиби, таксиметровите шофьори, които не ни обичаха и цветарките, които ни обичаха.

След любовта остава наранената суета. След любовта остават други мъже и други жени. След любовта не остава нищо".
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Novini.bg
9764 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2021.09.06 | 16:15

8
Хехе, "публикувала и невероятният текст на Капор, но е забравила да го цитира." Отде толкоз акъл да напише толкова смислени изречения.

2021.09.06 | 16:13

7
Остава, остава. Остава разни ползвани презервативи, къде скъсани, къде не.
народен поет

2021.09.06 | 10:44

6
След любовта какво остана - една п.и.чора раз.е.бана.
Васко

2021.09.05 | 10:36

5
Остават увисналите ци.ци.
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.09.04 | 12:34

4
ВЪВ youtube- Славяни няма, произход на българи, руснаци и поляци, Божидар Димитров
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.09.04 | 12:27

3
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров

2021.09.04 | 10:22

2
Е па може някой балък да се закачи :)
Какво остава?

2021.09.03 | 18:37

1
Памперс форева?

Добави коментар

Водещи новини