Българин режисира Кевин Спейси

  • 02 юни 2021 15:37

  • 1453
  • 1
Българин режисира Кевин Спейси
© Getty Images

Българин, на име Ивайло Брусовски, е вписан като асистент-режисьор на високобюджетен проект, продуциран от гиганта Нетфликс.

Рожденото име на българина е Ивайло Димитров, но още като студент в НАТФИЗ през 90-те години решава да се прекръсти. Убеден в приликата си с Брус Уилис, той промян фамилията си на Брусовски. Именно неговото име фигурира в проекта "Гор", биографична драматизация на живота на легендарния американски писател Гор Видал, която трябваше да се появи преди 3 години. Премиерата обаче беше отменена и до ден днешен събира прах. 

Причината Нетфликс да загуби 39 милиона долара от показването й (както самата компания призна покрай отмяната) е в разразилия се скандал около Кевин Спейси. Звездата попадна под кръстосан огън от обвинения. През 2017 негов колега го обвини публично, че му е посегнал през 1986 г, когато е бил 14-годишен. Кевин Спейси се извини и призна, че тогава е бил пиян, а също и призна, че е гей, но това не попречи на още няколко актьори да отправят същите обвинения към него.

Мегахитът "Къща от карти" веднага бе спрян (по-късно героят му бе убит), Кевин Спейси бе изрязан от вече готов филм на Ридли Скот, който взе нечувано решение сцените с Кевин Спейси да бъдат презаснети с друг актьор. Сталинската чистка спихна, когато се оказа, че повечето обвинения падат в съда, а през 2019 година самите прокурори се отказаха от едно от делата, защото свидетелят отказа да дава доказателства и информация, пише България днес. 

Последвайте канала на

Novini.bg
1453 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
XXX

2021.06.02 | 19:14

1
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

Добави коментар

Водещи новини