Ето как Лолита на Гришо показа, че вече са трима

  • 01 юни 2021 14:05

  • 14034
  • 3
Ето как Лолита на Гришо показа, че вече са трима
© Булфото

Нещата между най-добрия ни тенисист Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис и половинката му Лолита Османова се развиват по много добър начин, като за това свидетелства едно story на руската красавица, от която се разбира, че семейството им се е увеличило с още един член.

"Нашето малко бебе", написа тя в снимката на story, на което виждаме малко спящо сиво котенце. Но предвид местоимението, което е използвала, "нашето", няма как да не заключим, че двамата вече живеят заедно.

Лолита Османова вече не крие пръстена, с който разбуни духовете в България. Бижуто има вид на годежно и за пръв път беше забелязано, когато Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис доведе своето гадже в Хасково.

Прочети повече и виж снимка ТУК.

Novini.bg
14034 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
СССР

2021.10.22 | 20:28

3
Махай го тоя гейййй ,ела при мене .
Мира

2021.06.01 | 23:02

2
Клюки за пълнеж без истина или потвърждение.
XXX

2021.06.01 | 20:11

1
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

Добави коментар

Водещи новини