Благой Найденов заряза Деси Слава

19 април 2021 16:31

 Благой Найденов заряза Деси Слава
© instagram.com/blagoynaydenov
28364 4

Боксьорът Благой Найденов, известен в спортните среди като малката Кобра би шута на фолк певицата Деси Слава, от която има син- Борис. Спортистът и изпълнителката са раздели от два месеца, но крият това от медиите, пише "Монитор".

Според запознати Благой е бил този, който е сложил край на семейната идилия, а Деси нарочно не обявява това, надявайки се любимият й да размисли и отново да се върне у дома. Мачото обаче не искал и да чуе отново да се събере с майката на детето си. Като баща обаче той бил изключително всеотдаен и посвещавал голяма част от времето си на сина си, за да не му липсва присъствието и на двамата родители.

Любовта между двамата още от начало бе постоянна тема на светските хроники, тъй като разликата във възрастта им е 17 години в полза на певицата.

Самата изпълнителка пък не приемала никак леко третия си провален опит за семейство, коментират в чалга гилдията. Припомняме ви, че тя изживя бурен любен романс в българин на име Мишо в САЩ, на който роди син. Връзката им не просъществува дълго и Деси отгледа сама детето в България. Няколко години по- късно блондинката се омъжи за настоящия мъж на колежката си Галена- Галин, но и там нещата не потръгнаха и двамата се разведоха почти година, след венчавката си.

За да теши мъката и по загубата на Благой, Деси отиде на почивка в Дубай. Зложелатели пък твърдят, че освен в любовта и в кариерата на певицата е настъпил пълен крах.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@desislavaofficial)

Novini.bg
28364 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.04.19 | 19:40

4
Тигре, тигре, немаш ли пари, стари бабички.
Болен от нещо си...

2021.04.19 | 19:21

3
И аз ходех със Сузанита ама я зарязах,не става вече...то съседката ми на 46 е по-красива.

2021.04.19 | 18:05

2
Не са му издържали нервите да се занимава с баба си.
че

2021.04.19 | 17:25

1
че да взема и аз да я мина

Добави коментар

Водещи новини