Ким Кардашиян и Кание Уест искат съвместно попечителство на децата си

  • 13 април 2021 14:42

  • 2565
  • 3
Ким Кардашиян и Кание Уест искат съвместно попечителство на децата си
© Getty Images

Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити и Кание Уест са се договорили за съвместно попечителство на четирите си деца и нито един от двамата не иска от другия да плаща издръжка, съобщи в. "Гардиън", позовавайки се на документи, внесени по бракоразводното дело на звездната двойка, предава БТА.

Адвокатите на рапъра са депозирали в петък в съд в Лос Анджелис неговия отговор на внесената преди седем седмици молба за развод от Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити. Риалити звездата направи първата стъпка към разтрогване на продължилия шест години и половина брак.

Кание Уест приема иска на съпругата си и се съгласява, че бракът им трябва да бъде прекратен заради непреодолими различия, както и че двамата трябва да имат съвместно попечителство на децата си Норт (7 г.), Сейнт (5 г.), Чикаго (3 г.) и Псалм, който става на две години след месец. Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити и Кание Уест имат предбрачен договор, според който състоянието на двамата си остава лично по време на брака.

Това е първи брак на 43-годишния рапър Уест и трети за риалити суперзвездата Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити, която е на 40 години.

Последвайте канала на

Novini.bg
2565 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бай Васо Сърбеца

2021.04.14 | 09:12

3
Черни патоци гълта наща
тази

2021.04.13 | 17:40

2
тази не иска вече черната мамба???
Мира

2021.04.13 | 15:08

1
На кой му дреме в БГ за тия бе.???

Добави коментар

Водещи новини