Анита Мейзер се връща в конкурсите: Аз съм директорка, търся две българки

  • 12 април 2021 14:53

  • 26835
  • 5
Анита Мейзер се връща в конкурсите: Аз съм директорка, търся две българки
© Фейсбук

Анита Мейзер е обратно в бизнеса! Скандалната експандизчийка официално търси българки, за да ги вкара за участие в американски конкурси по красота.

„До вниманието на всички българки, заинтересувани да участват! Международните конкурси за омъжени жени Mrs Summit International и неомъжени момичета Miss Summit lnternational ще се проведат в Лас Вегас на 16 юли 2021 г. Тъй като аз съм избрана за директорка на двата конкурса, предлагам участия на две българки за двата международни конкурса. Тази пандемия обърка много неща, но в тази обстановка нещата ще се случат по един по-различен начин. Няма значение къде живеете по света, стига да имате право да влезете в САЩ, да имате самочувствие на победителка и сте поканени лично от мен и собствениците на правата да участвате. Ако има много желаещи, тогава ще се обърна за помощ на избор към уважаемите ми фейсбук приятели коя да бъде. Търся една омъжена дама и една неомъжена дама. Може да е разведена, с деца, само да не е законово с брак! Трябва да са над 18-годишна възраст", обявява тежкарски Мейзер.

Анита е вряла и кипяла в конкурсите. Именно тя ни представи през 2014 г. на ежегодния „Мисис Свят". Точно това й участие бе широко одумвано месеци наред и предизвика народния гняв и шок, тъй като преобладаващото мнение бе, че тя, меко казано, не е най-лицеприятният избор да представя България на световен конкурс за красота, пише "България Днес".

Веднага след участието си Анита жарко се защити и обяви, че точно тя е най-достойната ни представителка: „Съжалявам за имиджа, който успях да допусна в по-незряла възраст, опитвайки се да загърбя труден момент в моя живот. За моя изненада той ми направи лоша услуга и предизвика коментари, които дори не съм и предполагала, че съществуват, или поне не отправени към човешко същество. Дадох всичко от себе, за да прославя България с добро и успях. Не съм направила зло на никого, а ни най-малко съм заслужила злостните излияния, изсипали се срещу мен“.

Малко по-късно се разигра нелепата трагедия от авryст 2016-а, когато съпругът й Николай почина в дома им след задушаване в опит за късане на свински опашки, поставени му от Мейзер. Тя бе осъдена за убийство по непредпазливост и за предлагане на подкуп на длъжностно лице, а веднага след като присъдата изтече, замина за Щатите, където напоследък е доста активна и действа в модния бизнес.

Последвайте канала на

Novini.bg
26835 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ужас

2021.04.14 | 08:01

5
Тая силиконова циганкатърси начин да избегне пандиза.не я показвайте повече.от такива сме за посмешище по цял свят

2021.04.13 | 08:03

4
Стига с тая Анита,Айше е ЦИГАНКА Е.
Морски

2021.04.13 | 00:48

3
Това грозилище е страшно.

2021.04.12 | 18:07

2
Дзвер
Zodiac

2021.04.12 | 17:23

1
Тази издухана дърта циганка, защо я показвате!

Добави коментар

Водещи новини