Бащата на Азис е в болница

  • 24 март 2021 14:29

  • 3354
  • 3
Бащата на Азис  е в болница
© Фейсбук

Бащата на Азис - Троян, е в болница. Това споделил ромският славей на част от екипа на "Капките", където всеки понеделник Васко се превъплъщава в различни образи.

Това е причината Азис да не се забавлява на макс, както сме свикнали да го виждаме в многото му телевизионни изяви през годините. Изпълнителят на "Хабиби" не бил в настроение по време на снимките и репетициите на "Капките" именно заради влизането на татко му в болница. Tой е в лечебно заведение от няколко дни.

Въпреки не доброто здравословно състояние на своя родител Азис не моли за снизхождение, а изпълнява всяка една роля, която му се падне.

"Да, така е. Бащата на Васил е в болница. Не е с коронавирус. Състоянието му е добро. Скоро ще се оправи", каза за "България Днес" много близък до семейството на Азис.

Каква точно е причината за влизането на Троян в лечебно заведение от рода на Азис не пожелаха да споделят. Таткакто на изпълнителя е на легло, Азис не е активен и в социалните мрежи. Последната публикация на ромския славей датира от почти седмица. Заради влизането в болница на татко му на певеца изобщо не му е до забавление.

Троян е на 74 години. Живее в китна къщурка в Костинброд. Таткото на Азис многократно е споделял, че синът му иска той да се премести при него в София, ала родителят отказва. Троян е музикант. Като млад свири на акордеон. Преди години таткото на Азис пише и книга - "Бяхме Цигани". Тя е в малък тираж, но почти целият Констинброд я притежава.

Последвайте канала на

Novini.bg
3354 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Почитател

2021.03.24 | 16:25

3
Това е толкова важна новина.Много съм развълнуван.Какво ще правим сега.Горкият Азис е тъжен.Това е истински ужас

2021.03.24 | 15:36

2
Това.беше.най.важната.новина.
САМО ИСТИНАТА

2021.03.24 | 14:53

1
БСП ЩЕ ПРЕМАХНЕ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК А С. ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА НЕ БСП НЯМА ДА ПРИЕМЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ А С.ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА ЩЕ Я ПРИЕМЪТ ЗА ДА МОЖЕ ПО ЗАКОН ВСИЧКИ ДЕЦА ВЪВ БЪЛГАРИЯ ДА СТАВАТ ДЖЕНДЪРИ КОГАТО ТЕ СИ ПОИСКАТ ВИЕ НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА БЪДАТ КАТО ТОВА НА БРАД ПИТ ИЛИ ИСКАТЕ ТЕ ДА СА НОРМАЛНИ И НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ МАЛКИТЕ ФИРМИ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪК КОЛКОТО ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП

Добави коментар

Водещи новини