РЗИ заключи Дениз Хайрула след почивка в Занзибар

  • 24 март 2021 12:28

  • 16003
  • 9
РЗИ заключи Дениз Хайрула след почивка в Занзибар
© Фейсбук

РЗИ причака моделката Дениз Хайрула на летището и веднага я вкара под карантина за 10 дни. Причината е, че пищната мадама бе сред стотиците българи, почивали на екзотичния остров Занзибар и върнали се с общо три полета в неделя. На летище София Хайрула бе посрещната от представители на Регионалната здравна инспекция, които й връчили предписание за изолацията, а тя посочва адрес, на който ще пребивава по време на карантината.

"След като приключи изолацията, ще си направя ПСР тест, който трябва да се изпрати на мейл, даден ми от РЗИ. Всеки момент чакам да се обадят от инспекцията и да ме проверят. Но аз съм си вкъщи и ще си изчистя основно дома, ще чета книги и ще участвам в онлайн лекциите, които имам", сподели пред "България Днес" Хайрула.

Тя е студентка първи курс по психология в Нов български университет. Дори и по време на почивката си в Занзибар пищната мадама участва в дистанционните лекции. Докато останалите й състуденти са вкъщи, а някои от тях дори по пижама, брюнетката е по бански на плажа сред палми и зеленина.

Дениз Хайрула засне еротична фотосесия с приятелка

"Направо забравих за маските в Занзибар! Там никой не се страхува от вируса и всичко е толкова спокойно и приятно. Хората са много бедни, но щастливи, спокойни и добри, за разлика от нас. Имаме много да учим от тях. Не видях никой да е алчен, ядосан, нервен и да се скара с някого", разказва още Хайрула

Секси моделката разкрива, че е била с приятелска компания от осем души на екзотичното кътче. Сред тях не е имало мъж, на когото Дениз да е подарила сърцето си. "Нямам сериозен човек до мен. Не съм го срещнала, времето ще си покаже", категорична е пред вестника плеймейтката.

Докато е под карантина вкъщи, Дениз набляга и на лекциите по актьорско майсторство. Те също са онлайн и част от обучението й в университета. "Време ми е и за роля в киното. Участвала съм в много видеоклипове на изпълнители, но във филм или сериал все още не съм", надява се Хайрула.

Моделката действа на широк фронт и е категорична, че ще завърши този път висшето си образование, след като на два пъти прекъсва. "Мислила съм много за реализацията ми и искам да бъда психотерапевт. С лични консултации и работа индивидуално. Обмисляла съм възможността също за училищен психолог", добавя още пред вестника Дениз.

Занзибар въведе строги правила и солени глоби за туристите

Novini.bg
16003 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Васко Р. Младич

2021.03.24 | 16:02

9
Гнусни противни сноби
Yess

2021.03.24 | 15:27

8
Добре че и харесва да пие с.п.ерма иначе Занзибар щеше само да го е чувала

2021.03.24 | 14:52

7
Тоз кypусмик съм го ибал на Слънчака за две малки водки Савой
САМО ИСТИНАТА

2021.03.24 | 14:51

6
БСП ЩЕ ПРЕМАХНЕ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК А С. ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА НЕ БСП НЯМА ДА ПРИЕМЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ А С.ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА ЩЕ Я ПРИЕМЪТ ЗА ДА МОЖЕ ПО ЗАКОН ВСИЧКИ ДЕЦА ВЪВ БЪЛГАРИЯ ДА СТАВАТ ДЖЕНДЪРИ КОГАТО ТЕ СИ ПОИСКАТ ВИЕ НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА БЪДАТ КАТО ТОВА НА БРАД ПИТ ИЛИ ИСКАТЕ ТЕ ДА СА НОРМАЛНИ И НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ МАЛКИТЕ ФИРМИ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪК КОЛКОТО ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП
Въй

2021.03.24 | 14:30

5
А бе много дъхка нещо , май на риба

2021.03.24 | 13:14

2
Реклама на проституцията на страниците на онлайн изданието. Браво.
Евала!

2021.03.24 | 14:03

4
Браво!!
Оо

2021.03.24 | 13:49

3
Всички учат психология в Нов Български Университет. Това ли му е нивото?
iskam

2021.03.24 | 13:00

1
искам да съм заключен с нея

Добави коментар

Водещи новини