Евгения Джаферович поиска извинение, но само от децата си

  • 22 март 2021 13:46

  • 16463
  • 14
Евгения Джаферович поиска извинение, но само от децата си
© Булфото (архив)

Преди малко повече от седмица съпругата на бившия футболист Ваня Джаферович - Евгения Джаферович, се оказа с повдигнато обвинение от прокуратурата след инцидент на пътя, в който избухва конфликт между нея и друга жена, пише dir.bg.

Тогава, чрез пост във Facebook, другата участничка в инцидента - журналистката Наталия Радославова, бе споделила своята гледна точка за разигралата се драма в центъра на София.

Евгения Джаферович, която е известна риалити звезда и гримьор, не изказа пред медиите или в мрежата своята гледна точка за ситуацията. Само съпругът ѝ Ваня Джаферович сподели друга версия за случилото се.

Въпреки различните гледни точки, ясно е, че в инцидента са били замесени Евгения Джаферович и Наталия Радославова, като децата на Жени, както и детето на Наталия са присъствали на неприятната сцена, разиграла се на пътя в центъра на София.

След като Радославова се обажда на полицията, криминалистите разпитват двете жени, Евгения е обвинена за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, но случаят все още се разследва.

Жени Джаферович на най-красивия плаж

Жени наруши мълчанието си по случая и публикува много обширен пост в своя официален Инстаграм профил, с който обяснява защо не коментира неприятния инцидент. Ето какво написа Евгения Джаферович:

"Много от вас ме питат защо вече повече от седмица не вземам отношение по обвиненията, които се изсипаха върху мен от страна на една дама; през това време много нейни колеги, представители на уважавани медии, се свързаха с мен за мнение или коментар, но и на тях отговарям едно и също - моето предпочитание, както и това на адвокатите ми, е да не се пречи на разследването, което в крайна сметка да установи кой е крив и кой - прав.

Искам обаче да се знае, че мълчанието не е признак на съгласие, нито пък опит да се снижа, потуля или скрия. Напротив - наясно съм, че преекспонирането на ситуацията и доста спорните твърдения, изнесени в публичното пространство, очернят мен и вредят на семейството ми, затова и искам извинение, но само от децата си, задето станаха неволни свидетели на грозни атаки срещу майка им.

Благодаря на всички, които ме подкрепиха; на онези, които побързаха да ме обвинят, ще кажа единствено, че човек няма право да съди, преди да е наясно с всички гледни точки върху ситуацията. Една гледна точка и едно мнение не означават истина.

Ще дойде момент, в който ще разкажа всичко. Ще го направя пред медия, която не си е позволила да спекулира и да издава присъди без време и доказателства. Дотогава ще продължавам да съдействам на разследването и ще продължавам да вярвам в справедливостта, на която уча и децата си.

Приятен ден. Усмихвайте се!"

Последвайте канала на

Novini.bg
16463 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2021.03.24 | 07:51

14
Кривоглед травестит...А мъжа й некадърник!
чикирики

2021.03.23 | 08:46

13
да и го набухам в устата, и после ще се извиня на магарето си
Рошко

2021.03.22 | 21:55

12
Груба и неприятна жена. С тази физика по-добре да се ские някъде. Дадоха им едни пари от едно реалити и се оляха да ни се натрапват.
Росен

2021.03.22 | 19:51

11
Много е нагла и самозабравили се. Уруспия.
Петрова

2021.03.22 | 18:16

10
Изключително грозна и проста жена.Много е неприятна.
Боклуци

2021.03.22 | 16:28

9
И Той и Тя не са лица за пример за да ни ги натрапвате
До известния Ваня

2021.03.22 | 16:02

8
Кои те направи теб звезда бе Ваня ли си къв си,защо занимавате хората с тоя толуп бе,каква звезда е тоя, даже не се сещам в кои отбор е играл
Защо

2021.03.22 | 15:34

7
толкова простаци пишат във форума ви?!
САМО ИСТИНАТА

2021.03.22 | 15:33

6
БСП ЩЕ ПРЕМАХНЕ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК А С. ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА НЕ БСП НЯМА ДА ПРИЕМЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ А С.ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА ЩЕ Я ПРИЕМЪТ ЗА ДА МОЖЕ ПО ЗАКОН ВСИЧКИ ДЕЦА ВЪВ БЪЛГАРИЯ ДА СТАВАТ ДЖЕНДЪРИ КОГАТО ТЕ СИ ПОИСКАТ ВИЕ НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА БЪДАТ КАТО ТОВА НА БРАД ПИТ ИЛИ ИСКАТЕ ТЕ ДА СА НОРМАЛНИ И НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ МАЛКИТЕ ФИРМИ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪК КОЛКОТО ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП
Кака Мара

2021.03.22 | 15:08

5
Стига с тия двамата. Какви видове са тия селяндури, че от години изскачат от разни телевизийки и сайтове. В Сърбия няма война. Кой от къде е. Друм.

Добави коментар

Водещи новини