COVID-19 удари Мисис България през очите!

01 февруари 2021 14:02

COVID-19 удари Мисис България през очите!
© Facebook
4060 5

COVID-19 тръшна на легло Мисис България Марина Риналди. Красавицата се разболява в пика на заразата, която болниците са препълнени и няма достатъчно легла. Налага се да се пребори със заболяването у дома.

„Всичко започна с конюнктивит. Явно съм се заразила през очите. След това дойде хремата и заразата тръгна надолу, за да достигне белите дробове. Тогава ситуацията се влоши“, връща лентата назад Риналди.

Но с това не приключват тежките дни и нощи за красавицата. Тепърва я очакват още неприятни симптоми, характерни за коронавирусната инфекция - загуба на обонянието и апетита и много силни болки в ставите.

Мисис България стана фолк певица

„Дотогава не вярвах в COVID-19. Мислех, че това е световна конспирация. Бях против задължителното носене на маски и се противях на мерките. Но по ирония на съдбата заразата ме връхлетя. Така разбрах истината и промених своите възгледи. Не казвах на никой до последно, освен на най-близките ми хора в семейството, които се грижеха за мен. Месец и половина бях на легло и не можех да стана от него, без някой да ми подаде ръка и да ми помогне“, спомня си за най-критичните моменти в своя живот Марина Риналди.

Дори и след края на карантината Мисис България едва се крепяла на краката си. След дългия период на боледуване чернокосата моделка отпаднала физически, лесно се уморявала и често имала нужда от почивка. Тъй като работата за нея е приоритет, тя организирала фотосесия с известния фотограф в модните среди Емил Колев в 5-звезден столичен хотел.

Николета Лозанова се обяви твърдо против ваксината!

„Много ми беше трудно да издържа. Трябваше да заснема снимките, но не бях укрепнала още и се налагаше Емо да ми помага, за да се справя. А вече беше минал цял месец след края на карантината ми“, разказва още Марина.

Оказва се, че за сметка на физическото състояние на Риналди коронакризата се оказа благодатна почва за успешно развитие на бизнеса й с търговия на дрехи, внасяни от Италия. Първоначално бизнесът на Марина бил ударен с първия локдаун в страната. Тогава огнището на вируса беше най-силно в Италия - държавата, от която тя внася стоката си.

Заради застрашителната ситуация от Регионалната здравна инспекция сложили катинар на продажбите на Марина. Причинната била съмнението на експерти в областта, че коронавирусната инфекция може да залепва по дрехите и така да заразява хора, живеейки върху материята дни наред. „Но и това мина, а ето, че днес се чувствам по-добре отвсякога“, споделя още Марина Риналди пред „България Днес“.

Novini.bg
4060 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2021.02.04 | 11:17

150061
конюнктивит? Тая глупост нейна ли е или на журналистчето? Жалки сте.
Хаха

2021.02.02 | 12:32

147497
Ходила без маска ама я ударило през очите ... ти да видиш

2021.02.02 | 10:35

147253
какво ? някой й се е изпразнил на очите ? и тя кво ?
Перо

2021.02.01 | 23:55

146926
Напиши книга за преживяното! Букаке ще те излекува
Тт

2021.02.01 | 14:33

146100
Личи,че е в джуките.

Добави коментар

Водещи новини