Вижте кои са участниците в новия сезон на "Като две капки вода"

  • 21 януари 2021 14:15

  • 9318
  • 6
Вижте кои са участниците в новия сезон на "Като две капки вода"
© bulphoto (архив)

Уникалното шоу на звезди са ни подготвили от „Като две капки вода“. Щоуто се завръща с девети сезон.

Тази пролет предаването отново ще завладее ефира с позитивни емоции, несравнимо забавление и удивителни артистични превъплъщения.

След участието на най-известните имена в българския шоу бизнес, новото издание ще представи на публиката селекция от едни от най-впечатляващите участници през последните осем години, пише Блиц.

Утре шоуто "Като две капки вода" ще е без публика

„Като две капки вода“ сезон 9 – All Stars ще постави един до друг на сцената имена, останали в историята с ярко присъствие, въздействащи имитации и неповторимо шоу.

Софи Маринова отново ще ни забавлява от малкия екран, след като в шести сезон се превърна в истинска сензация и показа, че най-важното за такъв тип предаване всъщност е забавлението. 

Най-добрият имитатор Стефан Илчев също ще се бори отново за победа, след като в седми сезон спечели любовта на зрители, жури и участници и с лекота надви конкуренцията. 

От първи сезон най-вероятно отново ще видим Рафи, който е любимец на арменската фамилия.

Най-спряганото име на участник от втори сезон е това на Къци Вапцаров, но поради ангажименти може и да не се съгласи и да даде мястото си на Стефания Колева. 

От трети сезон продуцентите искали да включат Ненчо Балабанов, който от години говори как иска да изпита това удоволствие отново. Поради други професионални ангажименти няма да може да се включи и Маги задействал план Б - Азис. 

От четвърти сезон пък вероятно договор ще подпише Поли ГеноваПоли Генова Поли Пламенова Генова е българска поп певица, родена в гр.София, България. Поли пее от, а от пети сезон Люси Дяковска или Михаела Маринова. Победителят от последния сезон - Фики, също ще се включи и отново ще провокира себе си и зрителите с брилянтните си превъплъщения. 

Един от най-емблематичните участници – Геро също ще се присъедини към шоуто – този път в ролята на водещ. След успешния тандем с Васил Василев-Зуека в последното издание на „Маскираният певец“, двамата ще си партнират в предстоящия девети сезон на „Като две капки вода".

 

Novini.bg
9318 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
НЕ ПОДРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.21 | 16:55

5
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ

2021.01.21 | 20:48

6
Браво бе брато, това изречение е още по-хубаво от предишното. А, къде е запетайката, защо я забрави този път.
Aaa

2021.01.21 | 16:10

2
Стефан Илчев - във всеки сезон ли ще сме длъжни да търпим по един педалоподобен, за да тръбим после пред незнам си кого, че и ние сме с някаква криворазбрана "толерантност"?!

2021.01.21 | 16:52

4

Вече не било педал, най - било гей! Че се обиждали И на Пипи баща й вече не е велик негърски крал, а е просто крал!

2021.01.21 | 16:25

3
Златката поканете.
e

2021.01.21 | 15:58

1
вече не отказват и не се правят на примадони. Глад майка....

Добави коментар

Водещи новини