Лейди Гага хвали Рут Колева: Уау! Невероятно!

12 януари 2021 13:25

Лейди Гага хвали Рут Колева: Уау! Невероятно!
© Булфото (архив)
1505 1

Признание за таланта си получи Рут Колева от Лейди Гага. Звездата е възхитен от гласа на нашенката, която гради успешна кариера извън родината.

За похвалата разказва самата Колева, която прекара последната година в САЩ. Тя привлича вниманието на бащата на Лейди Гага - Джо Джерманота, и била поканена лично от него за редовни концерти в легендарното му заведение в Ню Йорк.

Срещата между тях се случва след като Джо попадна на концерт на Рут Колева със Софийската филхармония в интернет и й пише, че е впечатлен от начина по който преживява музиката. Скоро след това българката става част от неговата специална програма заедно с номинирания за „Грами“  басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена - и двамата възпитаници на колежа в Бъркли.

Замесиха Рут Колева в измама с шофьорски книжки

"Започнахме да правим концерти в ресторант в Манхатън, който се радва на отбрана от аудитория. Сред посетителите на всичките ни концерти беше и бащата на Лейди Гага. Показал й е клипче на мое изпълнение и ми сподели какво му е отговорила тя: "Уау! Невероятно!".  Зарадва ме много самият факт, че ме е чула, защото аз съм й голям фен“.

Тридесетгодишната родна изпълнителка се радва на огромна популярност в Америка. Най-новата й песен се превърна в хит и парчето си завъртя по MTV още преди официалната му премиера, пише „България Днес“.

 

Novini.bg
1505 1

Свързани новини

Коментари (1)

Добави коментар
lele

2021.01.12 | 16:03

120237
A Лейди Гага знае ли, че я хвали?

Добави коментар

Водещи новини