Преслава възражда най-големите хитове на Румяна

  • 07 януари 2021 15:03

  • 2495
  • 0
Преслава възражда най-големите хитове на Румяна
© Булфото (архив)

ПреславаПреславаПреслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава, възроди някои от най-големите хитове на покойната си колежка Румяна. След успеха на компилацията си от ретро хитове, наречен от нея Mashup, изпълнителката на „Пайнер“ създаде втори само с балади (#Preslava #Mashup2 #Retro).

Три от общо седемте парчета бяха именно на Румяна, припомня „Телеграф“. Това са песните „Две очи разплакани“, „Камбаните звънят“ и „Тъгувам аз“. Самата ПреславаПреславаПреслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава, неведнъж е споделяла, че много обича Румяна и творчеството й.

Феновете на фолка приеха повече от радушно новата компилация с хитове.

Софка и Преслава с див купон онлайн

„Евалата! Сега е моментът в тези времена доказаните попфолк имена да възродят старите и истински стойностни песни и да им вдъхнат нов живот“, „Преси, както се казва, “направо ме хвърли в тъча”! Не мога да повярвам как поднесе две уникални балади на покойната Румяна! Великолепно изпяване! Наскоро отново почнах да слушам нейните балади, които разтуптяват сърцата на слушателите! Браво!“, „Страхотен подбор на песни и особено 3 от най-хубавите песни на Румяна, просто невероятно изпълнени и поднесени с голяма прочувственост и професионализъм. Едно голямо Браво и респект от мен!“ - не сдържат емоциите си феновете на ПреславаПреславаПреслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава,.

Освен незабравимите хитове на непрежалимата Румяна в mashup са включени още „Ако е грях“ на Минка Малакова, „Как боли“ на Орнела, „Обичам те още“ - Орхан Мурад“, и „И плачат и богатите“ на Стефани.

Последвайте канала на

Novini.bg
2495 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини