Галена е певица на годината!

06 януари 2021 12:43

Галена е певица на годината!
© Булфото
3897 2

Галена е певица на годината!  Това стана ясно след онлайн гласуване на чалга феновете. В класацията се вижда, че преобладават младите изпълнители,  доказани имена от годините почти не присъстват. Вероятно причината за това е че „старите кучета“ все по-рядко правят нови песни, докато новите звезди бълват хит след хит.

Галена грабва челната позиция  и се окичи като кралица на кръшните ритми. Чалга класацията от миналата година не разделя мъжете и жените. Така на второ място се оказа младата надежда на чалгата Меди и това не е изненада тъй като певецът успя да направи най-много песни от колегите. Топ 3 се допълва от тийн звездата Лидия, която е сред най-слушаните от новата вълна чалга изпълнители .

Близо половин милион загуби Галена! Вижте кои други звезди пострадаха сериозно

Преслава е свързана с най-голямата изненада в класацията, която е праща на седмо място. Тя не приемаше ангажименти дълго време и най-вероятно Това е оказало влиянието отношението на феновете към нея.

На четвърто пето място са други дебютанти - Десита и Денис Теофиков. След тях се нарежда Емилия. Малкият син на Тони Стораро - Емрах също влиза в класацията, а брат му е едва на 23 място. Челната десетка се допълва от Галин и Емануела. Двамата бележат спад спрямо предходните месеци. Далеч от лидерите остават Алисия на 12-о място Константин на 14-о Софи Маринова на 20-о Камелия на 33-о Андреа на 36-о, Ивана на 45-о, Тони Дачева на 76-о, Сузанита на 78-о пише „България Днес“.

Забъркаха поп-фолк звезди в измама

Novini.bg
3897 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
анонимен

2021.01.07 | 13:57

2
В "Пайнер" никога не е имало прозрачност. Нищо не ти дават откъм награда заради качествен проект.

2021.01.07 | 09:18

1
Ти не ставаш за певица на годината .Трябваше да е Преслава. Само преслава не галена. Галена не заслужава

Добави коментар

Водещи новини