Теди Бургазлиева с ВИП изолация!

11 декември 2020 17:35

Теди Бургазлиева с ВИП изолация!
© instagram.com/teodoraburgazlieva
3176 6

В същински лукс сред палми зеленина, екзотични растения, океана и панорамни гледки отвисоко към баровския Ориндж Каунти, в който живее от началото на април тази година, прекарва социалната изолация покрай COVID епидемията Теди Бургазлиева.

Мис България 2002 и половинката й Симеон сбъднаха американската си мечта и тревожната ситуация с коронавируса не попречи на семейната идилия в Америка. Призивите на световната общност да си останем у дома в тежките времена не засягат особено Теди и Симеон, тъй като и двамата работят дистанционно по своите проекти, а освен това имат и възможност пълноценно да се грижат за отрочетата си - близнаците Раян Ема.

„Мечтите се сбъдват! Благодат ти, любов моя! Безкрайно е лятото в душата ми“, разкрива Теди, споделяйки видео в социалните мрежи от брега на океана в Калифорния, в което разхожда край плажа дечицата си.

Бургазлиева и Симеон имат и повече време да осмислят и разработят още по-усърдно своята уникална идея построяване на град на бъдещето, издигнат сред природата без коли, стрес и мръсотия.

Теди Бургазлиева си купи дом в Ел Ей (снимки)

„В тях няма да се притесняваш дали ще можеш да си платиш наема и дали ще имаш работа. Хората ще се фокусират върху това да водят максимално щастлив живот и да израснат в личен и професионален план. Може би ще бъдем първите жители на това място, което ще създадем. В момента търся земя за целта. Нямаме все още достатъчно средства да я осъществим, но търсим начин да изкараме пари и да ги инвестираме там“, разказва Симеон и добавя, че с Теди са много ентусиазирани да осъществят замисъла си и все повече хора узрявали за техните планове.

Теди Бургазлиева тъне в лукс (снимки)

„Идеята е да си почиваш в мястото, където живееш. Идвайки в САЩ, си мечтаех за палат в Бевърли Хилс, две ферарита и ламборджини отпред; да ходя по скъпи ресторанти имам богати съседи. Това бе американската мечта, когато се докоснеш до този стандарт на живот, осъзнаваш колко е безсмислен и че тази показност не те прави щастлив. Със Симеон имахме възможност изживеем този живот, с най-яката гледка от луксозната къща с басейн. Сега искам друго - децата ми да живеят сред природата, да се въргалят в пръста, да си играят с шишарки, да няма коли и мръсотия. Искам малко неща, удобни за поддръжка. Ако си отглеждаме част от храната, ще бъдем много по-здрави“, споделя своята визи за бъдещия проект моделката, пише „България Днес“.

Novini.bg
3176 6

Свързани новини

Коментари (6)

Добави коментар

2020.12.12 | 17:04

86842
ЗЛОБАРИ И БЪЛГАРИЯ ВИ Е МНОГО!
Васо Сръбския

2020.12.11 | 18:54

86057
Боклуци, селяндури, ганьовци
К. У. Р за БСП

2020.12.12 | 12:48

86685
Васо стига си злобял срещу всичко и всеки! Бегай за Сърбия да те е..а в сърбеца прост балкански!
asdasdsa

2020.12.12 | 02:59

86457
Диетите са миналия век! За да отслабнете, вече не е нужно да се изтощавате с диети. Четох за една нова и здравословна загуба на тегло, тук - bit.ly/ketodibg Опитах толкова много неща, всички диети, фитнес, е, можех да отслабна с 2 кг, а с този инструмент можех да отслабна с 15 кг за един месец. Чувствам се прекрасно! Съветвам всички!

2020.12.11 | 17:56

86016
С какви пари живеят там тия утайки?

2020.12.11 | 18:37

86045
Ебът ги за пари заедно - не виждаш ли, имат "проекти".

Добави коментар

Водещи новини