Иво Димчев със смъртни заплахи: Фенове на Килата искат да ме убият!

  • 03 декември 2020 11:55

  • 3431
  • 5
Иво Димчев със смъртни заплахи: Фенове на Килата искат да ме убият!
© Фейсбук

Труден за възприемане остава Иво Димчев за феновете на 100 Кила. След като с рапъра пуснаха дуетното си парче „Баница“, Иво сподели, че получава смъртни заплахи и е линчуван от голяма част от феновете на варненския рапър.

Песента буквално за няколко дни успя да взриви мрежата, както с ритъма и римите си, така и с изключително шантавия си клип. „Баница“ достигна до 6-о място в класацията на Ютуб, но въпреки това остана неразбрана от голяма част от почитателите на комерсиалните хитове.

„Феновете на Килата искат да ме убият заради Баницата. Къде да се скрия? Може би на Сандански, в някой СПА комплекс. Чудя се... Ами, ако Килата и там има фенове? Я да си се прибера в Истанбул. Там от тесто и фешън гюбек не се боя“, разкрива Димчев.

В Истанбул той буквално е издигнат на пиадестал. След като прави няколко концерта в мегаполиса, Иво Димчев става сензация в Турция. Феновете определят творчеството му като провокация, съчетана с огромен талант.

100 Кила също се възхищава на колосалния му талант и именно затова го кани за дует. Явор определя Иво като смесица между Лепа Брена и Фреди Меркюри и е категоричен, че е звезда от световен мащаб.

100 кила си показа дипломата

Макар напоследък да стана модерно различни тилове да се смесват, Килата и Иво успяха да разбунят духовете в мрежата. И макар да няма къде да избухват, защото дискотеките а затворени, Димчев обеща, че до дни подновява своите безплатни домашни концерти, пише „България Днес“.

Последвайте канала на

Novini.bg
3431 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
HEПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ

2020.12.09 | 19:23

5
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ
Светослав Николов

2020.12.04 | 15:58

4
Не коронавирус ,а простотията ще погуби света!!!
Краси

2020.12.03 | 15:20

3
Всеки луд с номера си, казва народа!
Ramon

2020.12.03 | 14:10

2
Какво толкова го лансирате тоя противняк? Тая песен дали има някакъв смисъл изобщо? Две думи не са измислили да изпеят

2020.12.03 | 12:10

1
Няй добре го вържи в автобуса на последната седалка

Добави коментар

Водещи новини